Een strand in Gran Canaria vorige zomer.
Volledig scherm
Een strand in Gran Canaria vorige zomer. © REUTERS

Nederland plant tweede proefvakantie naar Gran Canaria: dit keer wel het hotel uit

Begin mei gaat er opnieuw een groep Nederlanders naar het buitenland voor een proefvakantie. Dit keer is de bestemming het Spaanse eiland Gran Canaria en mogen de deelnemers wel het hotel uit. Maandag ging de eerste testvakantie van start op het Griekse eiland Rhodos.

 1. Democratisch Congreslid AOC is aanhoudende aanvallen Republikeinse collega beu: "Deze vrouw is duidelijk ziek”

  Democra­tisch Congreslid AOC is aanhouden­de aanvallen Republi­kein­se collega beu: "Deze vrouw is duidelijk ziek”

  Het Democratische Amerikaanse Congreslid Alexandria Ocasio-Cortez, alom bekend onder de afkorting AOC, heeft het helemaal gehad met de voortdurende bedreigingen en intimidatiepogingen van haar Republikeinse extreemrechtse collega Marjorie Taylor Greene. Die laatste is een fervente aanhangster van ex-president Donald Trump en de QAnon-complottheorie. Volgens AOC is Taylor Greene “duidelijk ziek” en maakt ze zich zorgen om haar mentale toestand.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar