Bloemen op de plek in Palma de Mallorca waar Carlo Heuvelman werd doodgeschopt.
Volledig scherm
Bloemen op de plek in Palma de Mallorca waar Carlo Heuvelman werd doodgeschopt. © EPA

Nederland neemt onderzoek naar de verdachten van doodschoppen van Carlo (27) op Mallorca over

De Spaanse onderzoeksrechter heeft Nederland verzocht het onderzoek naar het doodschoppen van Carlo Heuvelman (27) op Mallorca over te nemen. Het parket Midden-Nederland, dat al een onderzoek naar het geweld was gestart, gaat het onderzoek voortzetten. 

3 reacties

 • Willy Devroey

  2 maanden geleden
  In Nederland zijn de straffen voor dergelijke zware feiten natuurlijk veel lager dan in Spanje. Nederland zou ze moeten uitleveren aan Spanje. Het feit dat ze snel een vroegere vlucht nemen betekent dat ze wisten wat ze deden en ook wisten welke straf hen te wachten stond. Om een gast die op de grond ligt zwaar tegen het hoofd te stampen moet je zeer laag gevallen krapuul zijn.
 • piet devlieger

  2 maanden geleden
  Die zouden beter in de gevangenis in Spanje belanden - daar is de behandeling een stuk anders dan in de viersterren-gevangenissen in Nederland.
 • pietje aalbers

  2 maanden geleden
  Dat wordt dan weer een taakstaafje.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).