Mensen laten zich vaccineren in Utrecht.
Volledig scherm
Mensen laten zich vaccineren in Utrecht. © ANP

Nederland kent laagste aantal coronabesmettingen in twee maanden

Het Nederlandse Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft tussen zondag- en maandagochtend 1.777 positieve coronatests geregistreerd. Dat zijn er voor het eerst sinds 5 juli, ruim twee maanden geleden, minder dan 2.000 in een dag tijd. 

7 reacties

 • Marc Stromberg

  2 maanden geleden
  @Lecocq Daniel Als Corona een seizoens-gebonden iets is, dan ga je best weer in de startblokken staan want de winter, en dus het hoogtij-seizoen, komt er weer aan. We zullen eens zien waar zij en helaas, ook wij, weer gaan staan eind november Met dank dan aan de populistische politici uit Vlaanderen.
 • Hilda Coteur

  3 maanden geleden
  Daar zijn ze een eeuw verder.
 • wim rooyakkers

  3 maanden geleden
  Vandaag nog in Nederland geweest geen mondkapje meer te bekennen.
 • John Ulmer

  3 maanden geleden
  Was in Nederland de mondmaskerplicht al geen 2 maand afgeschaft?
 • Wies Haart

  3 maanden geleden
  Goed zo Daniël! Niet te luid zeggen...
 1. EU-landen houden spoedvergadering in Calais over migratiekwestie: “Samenwerking in de strijd tegen mensensmokkelaars”
  Migratie

  EU-landen houden spoedverga­de­ring in Calais over migratie­kwes­tie: “Samenwer­king in de strijd tegen mensensmok­ke­laars”

  In de Noord-Franse havenstad Calais is zondag een Europees overleg begonnen. De EU-landen zullen het hebben over de manier waarop voorkomen kan worden dat nog meer mensen het leven laten wanneer ze illegaal het Kanaal proberen over te steken om Groot-Brittannië te bereiken. De vergadering werd gepland nadat woensdag 27 mensen bij zo’n overtocht verdronken.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.