NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg.
Volledig scherm
NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg. © AP

NAVO bezorgd over invloed van Rusland op Europese gasvoorziening

Tijdens zijn bezoek aan Duitsland vandaag heeft de secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg, het Russische Gazprom ervan beschuldigd de Europese gasmarkt te manipuleren. Hij hekelde ook het gebrek aan eensgezindheid bij de NAVO-lidstaten over de Nord Stream 2-pijplijn.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Russen executeerden en folterden burgers in Kiev en Tsjernihiv: “Ze zetten een geweer tegen mijn hoofd, laadden het en ik hoorde drie schoten”
  10

  Russen executeer­den en folterden burgers in Kiev en Tsjernihiv: “Ze zetten een geweer tegen mijn hoofd, laadden het en ik hoorde drie schoten”

  De Russische troepen die van eind februari tot maart 2022 een groot deel van de regio’s Kiev en Tsjernihiv onder controle hadden, hebben zich schuldig gemaakt aan standrechtelijke executies van burgers, foltering en andere ernstige mishandelingen. Het gaat waarschijnlijk om oorlogsmisdaden. Dat zegt Human Rights Watch (HRW) in een persbericht.