Nathalie Roffel, 40 jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Nathalie Roffel, 40 jaar. © Freddy Schinkel

Nathalie (40) is doodziek, maar haar laatste levensfase zit vol coronaregels: “Dit is óók lijden”

Samen met de familie naar een restaurant? Naar Euro Disney met het hele gezin? Nog één keer met vriendinnen naar de bioscoop? Dat zit er waarschijnlijk niet in voor de Nederlandse Nathalie Roffel, want het hele land zit op slot. Beseft de overheid wel dat de lockdown zorgt voor extra lijden bij burgers zoals zij, die in de laatste fase van hun leven zijn, vraagt de kankerpatiënte zich af. Waarom geen ruimhartiger beleid als het gaat om coronamaatregelen? 

 1. Aanhangers en tegenstanders van premier Pasjinian protesteren in Armeense hoofdstad, oppositie: “Laatste kans voor premier om zonder geweld te vertrekken”

  Aanhangers en tegenstan­ders van premier Pasjinian proteste­ren in Armeense hoofdstad, oppositie: “Laatste kans voor premier om zonder geweld te vertrekken”

  De Armeense oppositie heeft premier Nikol Pasjinian donderdag opgeroepen om zijn "laatste kans" te grijpen om op vreedzame wijze afstand te doen van de macht. De premier moet een burgeroorlog zien te vermijden, zo klinkt het. Intussen zijn in de Armeense hoofdstad Jerevan zowel aanhangers als tegenstanders van Pasjinian op straat gekomen om te manifesteren. President Armen Sarkissian roept intussen iedereen op tot terughoudendheid.
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgisch videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgisch videospel voor Switch