Volledig scherm
© Dr. Phil

Natalia (16) die volgens pleegouders “moordzuchtige dertiger met dwerggroei” is doet voor het eerst haar verhaal: “Ik ben geen oplichtster”

BuitenlandEen Oekraïens weesmeisje dat volgens haar voormalige Amerikaanse pleegouders in werkelijkheid een “moordzuchtige dertiger met dwerggroei” is, heeft voor het eerst haar verhaal gedaan. Natalia Grace Barnett deed dat bij de bekende talkshowpresentator Dr. Phil. “Ik ben 16”, klonk het emotioneel, “geen 30-jarige oplichtster.”

3 reacties

 • Francinne Declerque

  1 jaar geleden
  Botscan zegt Alles, en die is uitgevoerd. Ze was dus geen kind. De rest is toogpraat.
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Op die foto van Dr. Phil lijkt het mij hier toch ook om een volwassen vrouw met dwerggroei te gaan. En waarom zouden die pleegouders die verhalen over moordpogingen uit hun duim zuigen?
 • sandy Bekaert

  1 jaar geleden
  Hoe kan je de adoptieouders nu beschuldigen van kinderverwaarlozing als zij volgens haar geboorteakte op dat moment 22 jaar was?
 1. Was Natalia een verwaarloosd kind van elf jaar of een 22-jarige psychopate? “Ze probeerde ons te vermoorden”

  Was Natalia een verwaar­loosd kind van elf jaar of een 22-jarige psychopate? “Ze probeerde ons te vermoorden”

  Was Natalia Grace echt een kind toen ze in 2010 geadopteerd werd of was ze toen al een volwassen vrouw met dwerggroei? Die vraag staat centraal op het proces tegen Michael Barnett (43) en zijn ex-vrouw Kristine (45). Het koppel verhuisde in 2013 van de Verenigde Staten naar Canada, maar liet hun dochter moederziel alleen achter. Pure verwaarlozing, oordeelde de politie. Niets van aan, argumenteert Kristine. “Zij was op dat moment al 22 jaar. Die sociopaat heeft zelfs geprobeerd om ons te vermoorden.” Het scenario lijkt zo weggeplukt uit ‘Orphan’, een thriller uit 2009 waarin het jong ogende meisje met de vlechtjes plots een 33-jarige psychopate met moordneigingen blijkt te zijn.
 2. Achtergelaten zoon (6) probeert zich vast te klampen aan auto van moeder en raakt dodelijk meegesleurd, lichaam in rivier gedumpt
  OHIO
  8

  Achtergela­ten zoon (6) probeert zich vast te klampen aan auto van moeder en raakt dodelijk meege­sleurd, lichaam in rivier gedumpt

  Een huiveringwekkende moord op een zesjarige jongen houdt de VS in de ban. Een 29-jarige mama liet haar kinderen ‘s nachts opzettelijk achter nabij een natuurgebied en trachtte weg te rijden. Haar zoon James Hutchinson klampte zich vast aan de klink van het autoportier, raakte meegesleurd en overleefde het niet. De vrouw dumpte de nacht nadien het lichaam in een rivier.
 3. Ex-vrouw van miljardair eist 5,8 miljard maar moet genoegen nemen met 75 miljoen: “Ik moet in armoede leven”

  Ex-vrouw van miljardair eist 5,8 miljard maar moet genoegen nemen met 75 miljoen: “Ik moet in armoede leven”

  De ex-vrouw van een van de rijkste mannen van Rusland heeft het deksel op de neus gekregen toen ze voor een Britse rechtbank probeerde om het bedrag dat ze bij hun scheiding kreeg de hoogte in te jagen. In plaats van de 75 miljoen euro die haar werd toegewezen, wilde ze 5,8 miljard of een derde van het fortuin van haar ex. Mocht het haar gelukt zijn, zou de scheiding de geschiedenis ingegaan zijn als de duurste uit de Britse geschiedenis.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen