Volgens CNN India zou Zahran Hashim de man zijn die zichzelf opblies in het luxueuze Shangri-La hotel in Colombo. Bij de aanslagen op verschillende kerken en hotels vielen 215 doden.
Volledig scherm
Volgens CNN India zou Zahran Hashim de man zijn die zichzelf opblies in het luxueuze Shangri-La hotel in Colombo. Bij de aanslagen op verschillende kerken en hotels vielen 215 doden. © sdf

Namen twee zelfmoordterroristen bekend

Zahran Hashim is de naam van de terrorist die zich opblies bij het super de luxe Shangri-La Hotel in Colombo. Dat heeft de Indiase nieuwszender News18, onderdeel van CNN, vernomen van geheime diensten. Een tweede dader zou Abu Mohammed zijn. Hij blies zich op bij de Batticalao kerk.

4 reacties

 • Mo Biraja

  2 jaar geleden
  Extreem religieus ,extreem rechts ,extreem decadent extreem geweld ..... Er zijn precies alleen nog maar extremen De mensen hun moraal kompas is precies op hol geslagen de gulden middenweg Is beste houding om met mekaar omweg te gaan
 • Elle Devee

  2 jaar geleden
  Het wordt hoog tijd dat de respectievelijke hoofden van de moslim gemeenschappen al die radicaal religieuze groeperingen uitsluit. Ondubbelzinnig en publiekelijk verklaren dat zij geen deel uitmaken van de moslimgemeenschap. Dat gebeurt nog altijd veel te weinig. En zolang ze dat niet doen zal er twijfel over blijven staan of ze dit stiekem niet toejuichen.
 • Jos Dupont

  2 jaar geleden
  Van die mensen en hun geloof je toch niets verkeerd zeggen !
 • Theo de Bruijn

  2 jaar geleden
  Gaan ze nu ook overal herdenkingen houden zoals bij de aanslag op een moskee in Christchurch?
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!