Volledig scherm
© Twitter, AFP

Nadine woonde 10 jaar naast moordenaar Angélique (13): “Ik zou hem mijn eigen kleinzoon toevertrouwd hebben”

BuitenlandEen vrouw uit de Franse stad Lille die 10 jaar naast de moordenaar woonde van de Franse tiener Angélique (13), heeft op de Waalse nieuwszender RTL een verontrustend beeld geschetst van de dader. Niet omdat hij een zonderlinge of akelige man was, maar juist omdat hij door iedereen werd vertrouwd. “Hij stond altijd voor iedereen klaar”, aldus Nadine. “Hij was charmant. Ik zou hem mijn eigen kleinzoon toevertrouwd hebben.”

13 reacties

 • schetz willy

  3 jaar geleden
  Gewoon op het voorhoofd in branden ,zo zijn deze mensen herkenbaar.Stop met dat gepamper of neem het recht in eigen hand.Heel veel sterkte voor gans de familie .
 • mark devos

  3 jaar geleden
  als er daar rechters zijn zoals hier komt da wel goed voor hem ...ze mogen hem bij mij komen afzetten ;;; ik regel da wel
 • Lutgard Crombez

  3 jaar geleden
  Zo'n mannen zouden geen 2de kans mogen krijgen: letterlijk lichamelijke castratie toepassen bij zo'n monsters. Anderen die met dezelfde geile gedachten rondlopen zouden dan misschien 3 keer of meer nadenken als ze van plan zijn zich aan kinderen te vergrijpen...
 • Wiske Schoeters

  3 jaar geleden
  Er moet in heel Europa zoiets komen als registered sex offender, dat al in sommige landen bestaat. Dan weet je tenminste als er een veroordeelde van seksuele misdrijven in je buurt komt wonen. Dan kunnen vrouwen en kinderen zich beter beschermen. En strengere straffen aub!
 • Linda Edam

  3 jaar geleden
  De kinderen van de dader zullen ook geen fatsoenlijk leven meer hebben.. ook voor hen afschuwelijk
 1. Nederlandse corona-experimenten: theatervoorstelling of bioscoopbezoek kan veilig, mits maatregelen
  19

  Nederland­se corona-experimen­ten: theater­voor­stel­ling of bioscoopbe­zoek kan veilig, mits maatrege­len

  Indoorevenementen waarbij het publiek voornamelijk op één vaste plek zit, kunnen zo snel mogelijk weer plaatsvinden. Oók als er veel coronabesmettingen zijn. Dat concludeert Fieldlab Evenementen op basis van de eerste experimenten daarrond in Nederland. Er moet wel worden voldaan aan een aantal maatregelen. Zo moeten bezoekers van tevoren een sneltest doen, moet hun testresultaat gecontroleerd kunnen worden, kan de locatie maar voor 50 procent gevuld zijn, moeten mondmaskers worden gedragen op bepaalde momenten en moet de locatie goed geventileerd zijn.
 2. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 1. Vrachtwagen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto
  Play

  Vrachtwa­gen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto

 2. Russen staan in badkleding op de latten
  Play

  Russen staan in badkleding op de latten