John Holcombe neemt vandaag afscheid van zijn zwangere vrouw Crystal.
Volledig scherm
John Holcombe neemt vandaag afscheid van zijn zwangere vrouw Crystal. © AP

Nabestaande schietpartij Texas begraaft acht familieleden en ongeboren kind

Een van de weinige overlevers van de schietpartij in het kleine kerkje in Texas staat vandaag voor een loodzware dag. Hij neemt in een keer afscheid van zijn zwangere vrouw Crystal, haar drie kinderen, zijn beide ouders, zijn broer en zijn nichtje.

1 reactie

 • emmanuel duyvejonck

  4 jaar geleden
  Ik wil wel meebidden met allen die u volgen in deze gebedsdienst.
 1. Video opgedoken van schietpartij Texas: "Dader schoot kleine kinderen koudweg in het hoofd"
  Schietpartij Texas

  Video opgedoken van schietpar­tij Texas: "Dader schoot kleine kinderen koudweg in het hoofd"

  De schietpartij in de Amerikaanse staat Texas waarbij zondag 26 kerkgangers werden vermoord, is volledig op video opgenomen. Onderzoekers hebben de gruwelijke beelden bekeken en zo ontdekt dat de dader zeven minuten lang zijn slachtoffers één voor één heeft geëxecuteerd. Hij ging daarbij klaarblijkelijk bijzonder methodisch te werk. Zelfs kleine kinderen werden met een kogel in het hoofd vermoord. Dat schrijft The New York Times.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 1. Hawaii geeft gevangenen 50 dollar om zich te laten vaccineren

  Hawaii geeft gevangenen 50 dollar om zich te laten vaccineren

  Het Hawaiiaanse ministerie voor Veiligheid meldt dat bepaalde gevangenen op het eiland 50 dollar (ongeveer 43 euro) zullen krijgen om zich tegen het coronavirus te laten vaccineren. Volgens het ministerie wordt er alles aan gedaan “om de gevangenen zoveel mogelijk over het vaccin te leren en hen aan te moedigen om zich te laten inenten”. De campagne zou “een aanzienlijke toename in het aantal vaccinaties” onder gevangenen tot stand moeten brengen. Toch is niet iedereen het eens met het initiatief.