Na zes maanden oorlog in Oekraïne: “Landen twijfelen of ze Oekraïne wel kunnen blijven steunen”

Het leven in Oekraïne is drastisch veranderd sinds Rusland op 24 februari het land binnenviel. Exact zes maanden later werken enkele steden, vooral in het oosten van het land, nog steeds met een avondklok. Loeiende luchtalarmen zijn dagelijkse kost, net zoals het rennen richting schuilkelders, uit schrik voor Russische luchtaanvallen.

47 reacties

 • Peter De Brabander

  5 maanden geleden
  Oekraine is een volgende dominosteen in de Kremlin-politiek. Als die valt begint Putin aan het volgende land. Blijft Oekraine overeind stopt de Russische uitbreidingshonger misschien. Wij kunnen het ons niet permitteren dat Zelinski faalt.
 • Raymond Dederen-STRAVEN

  5 maanden geleden
  Als we Ukraine niet steunen dan gaan er andere landen ook voor de bijl.
 • Gert Zerk

  5 maanden geleden
  Ja, de EU heeft heel wat verkeerde beslissingen genomen met hun sancties. Ja wij moeten Oekraïne blijven steunen . Doen we dat niet dan gaar de Russen 1 voor 1 al die voormalige Sovjet-Unie landen veroveren en voor je het weet zijn wij aan de beurt. Poetin wil immers een groot eoroasian rijk. Dus elke rus die nu sneuvelt is 1e minder
 • Claude Broucker-Briké

  5 maanden geleden
  Oekraïne: wij willen er niet voor blijven betalen. Dat zij hun plan trekken en voor vrede gaan. Oekraïners en Russen zijn Europa onwaardig.
 • philippe quinart

  5 maanden geleden
  Als we Oekraïne laten vallen zullen de Russen nog andere Staten aanvallen welke ooit deel uitmaakten van de Sovjet Unie om daarna Europese landen aan te vallen.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.