Afghaanse troepen tijdens een militaire operatie.
Volledig scherm
Afghaanse troepen tijdens een militaire operatie. © AFP

Na VS trekt ook Verenigd Koninkrijk troepen terug uit Afghanistan

Het Verenigd Koninkrijk zal bijna al zijn troepen uit Afghanistan terugtrekken, na berichten dat de VS dat tegen 11 september ook zullen doen. Dat schrijft The Times vandaag.

3 reacties

 • Guy Van Brussel

  1 maand geleden
  Er broeit iets en ik wil niet weten wat !
 • luc Cuypers

  1 maand geleden
  Mooi , zo zie je maar dat noch de Russen ,noch de westerse geallieerden er in slagen de Taliban in de pan te hakken .Nu gaat dit land opnieuw afglijden naar de een door de Sharia geleide Moslimstaat .Een prima kweekvijver voor nieuwe strijders . Het aantal aanslagen in Rusland en Europa zal weer exponentieel stijgen . Enige echte reden van hun terugtrekking is : er valt daar niets te rapen ,geen belangrijke grondstoffen ,geen olie of gas .Erg voor al die soldaten die het leven lieten om NIETS
 • Rudo Van Leuven

  1 maand geleden
  Ze hebben zich verlost van een hele reeks bommen, raketten en kogels die allemaal hun geldigheidsdatum aan het overschrijden waren.
 1. Geweld in Afghanistan laait opnieuw op na driedaagse wapenstilstand

  Geweld in Afghanis­tan laait opnieuw op na driedaagse wapenstil­stand

  De gevechten tussen de Afghaanse regeringstroepen en de taliban in de zuidelijke provincie Helmand werden zondag hervat na een driedaagse wapenstilstand. Dat hebben plaatselijke autoriteiten bekendgemaakt. De aanslag op een moskee in de hoofdstad Kaboel afgelopen vrijdag werd dan weer opgeëist door terreurgroep Islamitische Staat (IS). Dat meldt SITE Intelligence Group, die de terroristische websites in het oog houdt.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan