AFP
Volledig scherm
© AFP

Na vermeend kerstfeest ook pizza- en wijnfestijn: Boris Johnson opnieuw in verlegenheid gebracht

Brits premier Boris Johnson is opnieuw in verlegenheid gebracht, nu blijkt dat hij aan het eind van de eerste lockdown vorig jaar, een pizza- en wijnfeestje heeft meegevierd met zijn medewerkers. Dat schrijven The Guardian en Independent na gezamenlijk onderzoek. De kranten vragen zich af of er maandenlang sprake was van het hanteren van een dubbele moraal: waar het volk zich aan de restricties moest houden, namen de politici en beleidsmakers een loopje met die regels.

16 reacties

 • ivan de ridder

  5 maanden geleden
  Het kan niet anders dan dat deze verhaaltjes intern gelekt worden. Mijn conclusie, de partij laat Boris vallen omdat ze zijn clownesk gedrag en de daarbij volgende electorale verliezen grondig beu zijn.
 • Geert Talloen

  5 maanden geleden
  Ik volg al een tijdje de Engelse kranten. Boris, eerst opgehemeld, nu verguisd niet zozeer voor een feestje, maar wel uitgespuwd omdat de Brexit niet is wat ze ervan verwachtten. De anti EU commentaren worden bitsiger en bitsiger.
 • guido Bervoets

  5 maanden geleden
  Die populistische machthebbers wanen zich onaantastbaar voor het virus omdat ze weten dat ze toch een VIP-behandeling krijgen door een medisch team dat hen behandelt met exclusieve medicatie dat voor het plebs niet beschikbaar is. Zie ook Bolsonaro en vooral Donald Trump die twee dagen na zijn opname alweer met groot vertoon op zijn balkon de helikopter stond uit te salueren.
 • Jan Van Dijck

  5 maanden geleden
  Ja hij loopt de kantjes er af en nu komt alles uit , hij zou zich moeten schamen. Hij zou het goede voorbeeld moeten geven en hij gedraagt zich als een peuter. En de rest van zijn land moeten zich aan de strenge regels houden. Dit kan toch niet zonder gevolgen passeren denk ik dan
 • Rudolf Jorissen

  5 maanden geleden
  en het gewone volk zich maar aan de regels moeten houden,