Volledig scherm
© EPA

Na Twitter schorsen ook Facebook en Instagram accounts van Trump

Na Twitter hebben ook Facebook en Instagram woensdag beslist om het account van de ontslagnemende Amerikaanse president Donald Trump tijdelijk te blokkeren. Facebook en Instagram doen dat voor minstens de rest van Trumps ambtstermijn, maakt CEO Mark Zuckerberg donderdag bekend.

14 reacties

 • Dumon Christiana

  1 week geleden
  Ja Benjamin, als er een iemand is die zich aan de wetten en de regels moet houden dan is het Trump. In zijn presidentiële eed verklaarde hij zich aan de grondwet te houden en zijn land te beschermen. Hij staat echt niet boven de wet en mensen opstoken het capitool aan te vallen hoort daar zeker niet bij, het is zelfs landverraad.
 • Benjamin Muilwijk

  1 week geleden
  Niet normaal... zelf de president word gecensureerd. Ik kan Trump ook niet uit staan maar dit gaat te ver.
 • jos gompel

  2 weken geleden
  Als men tijdens het kiezen is het schriftelijk of de dag zelf kan mag men de regels niet aanpassen en dat is er degelijk gebeurd.
 • Ronny Ooijen

  2 weken geleden
  dirk govaerts, de gewone man op de straat ging er 0,3% op vooruit. De rijken ruim 10 maal zoveel. Brood op de plank zei u? Bij 7 van zijn bedrijven die failliet gingen flikkerde Trump vele van die gewone mannen op straat. Of dacht u dat ze daar voor kozen? De "aanpak" van Trump in verband met corona is al langer bekend. Of beter gezegd het ontbreken daarvan. Vele van zijn aanhangers kiezen ervoor om geen mondmasker te dragen.
 • enzo de schryver

  2 weken geleden
  @Dirk Govaerts er stemden nog meer Amerikanen tegen hem en na vier jaar aan de macht te zijn geweest heeft hij heel zijn land tegen elkaar opgezet en was de verdeeldheid nooit zo groot.Met als hoogtepunt hetgeen gisteren gebeurt is.Dat is zijn nalatenschap!
 1. Dit is de grens: wat met scholieren die elke dag uit Nederland komen?
  Play
  HLN DOC

  Dit is de grens: wat met scholieren die elke dag uit Nederland komen?

 2. Pences nemen afscheid tijdens laatste officiële trip, en daar heeft vooral de second lady het even moeilijk mee
  Play

  Pences nemen afscheid tijdens laatste officiële trip, en daar heeft vooral de second lady het even moeilijk mee