Joseph James DeAngelo werd gisteren gearresteerd.
Volledig scherm
Joseph James DeAngelo werd gisteren gearresteerd. © Sacramento Sheriff

Na meer dan 40 jaar is verdachte ‘Golden State Killer’ opgepakt: ex-agent in de cel

CALIFORNIËIn de Californische stad Sacramento is gisteravond een man opgepakt die verdacht wordt van minstens 12 moorden, 45 verkrachtingen en 120 inbraken in de jaren 1970 en 1980 in Californië. Het gaat het om een 72-jarige ex-politieagent.

23 reacties

 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Ex - agent, geen verjaring en geen onderhuidse politieke invloed. Het omgekeerde heeft er voor gezorgd dat er daar resultaat geboekt word. Bovendien zijn de flikken er daar trots op om iemand op te pakken uit hun eigen rangen die hen daar een slechte naam bezorgd. Hie stoppen ze dat in de doofpot.
 • Guido Swerts

  4 jaar geleden
  Ben De Staercke,niet enkel 350 milj inwoners maar ook 50 staten (met open grenzen) maar met elk hun eigen wetten... net als in het huidige Europa...
 • danny meulders

  4 jaar geleden
  toen hij nog naar de Politie school ging was er van DNA technologie geen sprake , laat staan dat hij er verstand van had , dit hem zijn das om gedaan
 • danny janssens

  4 jaar geleden
  Gelukkig bestaat er in de States geen enkele kans dat Amerikaanse Sven Mary's hem vrijkrijgen wegens wegens procedure fouten omwille van het overtreden van de taalwetgeving.
 • Anny Bollens

  4 jaar geleden
  Daar vinden ze tenminste de schuldigen niet zoals hier. Men ziet wel de zaak Bende van Nijvel zit in de doofpot !