Jack Ma tijdens de ceremonie in Hangzhou, China.
Volledig scherm
Jack Ma tijdens de ceremonie in Hangzhou, China. © Reuters

Na de werkmarathons spoort Jack Ma van Alibaba zijn personeel nu ook aan om ‘seksmarathons’ te hebben

De oprichter van webgigant Alibaba en miljardair Jack Ma heeft bij een huwelijksceremonie zijn personeel opgeroepen om ‘elke dag seksmarathons te hebben’. Of ook: 996 op het werk, 669 thuis. Wablief?

6 reacties

 • An Vanden Bossche

  3 jaar geleden
  jack Ma is geen liberaal. Een liberaal bepaald niet wat andere mensen moeten doen.
 • Gino Denil

  3 jaar geleden
  Wanneer bedrijven een sekte worden. En hun werknemers slaven. De droom van elke neoliberaal.
 • Erwin Werwaarts

  3 jaar geleden
  Mijnheer Ma spreekt zich onbewust tegen . Hard werken leidt tot welvaart , en dat doet het geboortecijfer juist dalen (zoals overal in de welvarende landen) , wat natuurlijk het tegengestelde is van kinderen produceren . Nu na China ook nog India welvarend maken , en de overbevolking zal al een pak dalen .
 • Paul van de velde

  3 jaar geleden
  Zot van glorie is die man. Als meer kinderen krijgen nodig is om de economie steeds te laten groeien zijn we wel verkeerd bezig en gaan we zelf zorgen voor onze ondergang. Zelfs de super elite moet er dan aan geloven.
 • Ronny Verdoodt

  3 jaar geleden
  Kan het nog zotter...
 1. Griekse premier verontschuldigt zich voor chaos na hevige sneeuwval

  Griekse premier veront­schul­digt zich voor chaos na hevige sneeuwval

  De Griekse premier Kyriakos Mitsostakis heeft zich woensdag bij de bevolking verontschuldigd voor de chaos door de sneeuw in het land. “Er waren fouten en tekortkomingen die moeten worden rechtgezet”, aldus de premier woensdag op de televisie. De Griekse overheid ligt onder vuur vanwege grote problemen die zijn ontstaan door zware sneeuwval. Hulpdiensten moesten deze week duizenden mensen evacueren omdat zij in hun auto waren gestrand op een ondergesneeuwde snelweg bij Athene. In de media wordt gesproken over een ‘fiasco’.
 2. Chinese internetreus Alibaba investeert 75 miljoen euro in Luik
  Economie

  Chinese interne­treus Alibaba investeert 75 miljoen euro in Luik

  Alibaba gaat op de Luikse luchthaven 75 miljoen euro investeren om er zijn eerste logistieke hub van Europa in onder te brengen. Dat heeft de Chinese internetreus gezegd naar aanleiding van de officiële ondertekening van de intentieverklaring tussen Alibaba enerzijds en België en Wallonië anderzijds. Die ceremonie werd bijgewoond door vertegenwoordigers van de Waalse en federale regeringen, onder wie ook premier Charles Michel.
 3. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.