AP
Volledig scherm
© AP

Na boze Trumptweet schorten VS nu ook echt hulp aan Pakistan op: "Veilige haven voor terroristen waar wij op jagen"

De VS schorten hulp aan Pakistan op omdat dat land zou nalaten voldoende te doen tegen de Afghaanse taliban. Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken maakte dit vandaag bekend zonder aan te geven welke hulp er precies wordt opgeschort en om hoeveel geld het gaat. Andere bronnen spraken van militaire hulp ter waarde van meer dan 250 miljoen dollar (211 miljoen euro).

20 reacties

 • Laurent Van De Velde

  5 jaar geleden
  Kun je hem ongelijk geven?
 • Cédric Nuyts

  5 jaar geleden
  aan de reacties te zien weten mensen echt niet wat er werkelijk achter de schermen gebeurd. zoek eens op hoe het financieel bankensysteem van amerika echt werkt. weet je ineens hoe corrupt de hele overheid is. alles wat de amerikanen zeggen of doen is 1 grote leugen
 • jurgen hens

  5 jaar geleden
  Ni slecht nu nog wat milieubewuster denken. En het komt goed. Maar die steunen Trumpie waarschijnlijk te veel financieel. Er gaan toch nog verassingen komen. Deze ambtstermijn. Uiteindelijk heeft hij alleen maar de drang om geliefd te worden. Niks politiek geweten. Maar dat groeid soms gestaag. We zien wel. Momenteel milieu. Dat is belangrijk. Tot we een nieuwe planeet hebben om te kloniseren. En dan liefst wat milieubewuster.
 • Luc D'haese

  5 jaar geleden
  Net als hier loont haatpredikers, samen de dieperik in. De geschiedenis herhaalt zich keer op keer. Hitler is reeds langer niet alleen op het podium.
 • Francinne Declerque

  5 jaar geleden
  Prachtig, al met al doet hij het niet slecht de Dow-Jones door de 25.000 punten, dus zijn economie trekt aan en daarmee ook de rest van de in het slop geraakte wereld economieën. Zijn stijl interesseert me niet, enkel de resultaten, nu ook die gore schurkkenstaat Pakistan een les in nederigheid krijgt mag hij de rest van het Midden-Oosten, Turkije en de andere agressievelingen aanpakken.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.