In een Walmart-winkel in El Paso, in de staat Texas, kostte een schietpartij het leven aan 22 mensen.
Volledig scherm
In een Walmart-winkel in El Paso, in de staat Texas, kostte een schietpartij het leven aan 22 mensen. © AFP

Na bloedbad in supermarkt: Walmart beperkt verkoop van munitie

De grote Amerikaanse supermarktketen Walmart stopt met de verkoop van bepaalde soorten munitie en gaat klanten vragen niet meer zichtbaar een vuurwapen te dragen in zijn winkels. Het concern reageert daarmee op de publieke ophef over de vele schietpartijen in de Verenigde Staten, waaronder in een eigen winkel.

4 reacties

 • Rudy Huybens

  1 jaar geleden
  zolang ze daar geen president hebben met ballen aan zijn lijf om die idiote wapenwet aan te pakken zal dit blijven gebeuren. die gekken denken dat ze nog steeds in het wilde westen leven
 • Serge De Saegher

  1 jaar geleden
  waarom nu nog beperkingen opleggen voor de verkoop van munitie als de vs al vergeven zit van vuurwapens dan zal er zeker gezorgd zijn dat ze genoeg kogels hebben anders zullen ze dat wel bestellen op de plaatselijke amerikaanse webshop zo gewoontjes als een pizza op pitta in belgie aan huis te bestellen is
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Ze gaan klanten vragen niet meer zichtbaar een vuurwapen te dragen in zijn winkels? Dus klanten mogen nog altijd komen winkelen met een verborgen wapen op zak? Of het nu zichtbaar of verborgen is: wie kwaad in de zin heeft, zal zijn wapen ongetwijfeld gebruiken.
 • Raphael Kerser

  1 jaar geleden
  Pfff waarom munitie beperken? Stop gewoon met die gewelddadige computer spelletjes te verkopen! (en ja dat was sarcastisch bedoeld)
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven