In navolging van Amazon heeft ook Bol.com decoraties met afbeeldingen van concentratiekamp Auschwitz-Birkenau uit de verkoop gehaald. Het gaat bij Bol.com om wanddecoraties van canvas of hout.
Volledig scherm
In navolging van Amazon heeft ook Bol.com decoraties met afbeeldingen van concentratiekamp Auschwitz-Birkenau uit de verkoop gehaald. Het gaat bij Bol.com om wanddecoraties van canvas of hout. © Bol.com

Na Auschwitz-kerstspullen op Amazon: Bol.com stopt verkoop muurdecoratie van Auschwitz

Op Bol.com bleken meerdere muurdecoraties te koop met afbeeldingen van concentratiekamp Auschwitz-Birkenau. Dat ontdekte De Telegraaf vandaag. Eerder kwam ook al de Amerikaanse verkoopsite Amazon onder vuur te liggen voor het te koop aanbieden van kerstdecoraties met foto’s van het uitroeiingskamp.

3 reacties

 • Toran Korshnah

  2 jaar geleden
  Ik ga daar ooit naartoe. Mijn vader is geweest en het schijnt indrukwekkend te zijn. Wat daar gebeurd is mag nooit vergeten worden.
 • Anne marie JACOBS

  2 jaar geleden
  Ongelooflijk, dit kan toch niet!
 • Frank Vermeesch

  2 jaar geleden
  eerlijk gezegd de foto's zijn goed om te herdenken ,erover een documentaire te maken maar om die als gadget te kopen ?????? dat is er over shame voor de mensen die dit gegeven hebben uitgebuit om geld te verdienen