Joe en Jill Biden
Volledig scherm
Joe en Jill Biden © AFP

Na Amerikaanse president Joe Biden nu ook zijn vrouw Jill besmet met corona

Na de Amerikaanse president Joe Biden heeft ook zijn vrouw, first lady Jill Biden, positief getest op corona. Dat meldt het Witte Huis.

 1. Doe jij ook aan ‘fexting’, zoals Jill en Joe Biden? “Therapeuten raden het al decennialang aan”
  PREMIUM

  Doe jij ook aan ‘fexting’, zoals Jill en Joe Biden? “Therapeu­ten raden het al decennia­lang aan”

  President Joe Biden en zijn vrouw Jill maken liever ruzie via sms dan met een confrontatie face to face. Wel meer koppels doen aan ‘fexting’: fighting over text. Is er iets mis met je te verstoppen achter een scherm tijdens moeilijke discussies? Zorgt het voor heftigere ruzies, of net niet? Mediapsycholoog Koen Ponnet en klinisch psychologe Inge Goffart lichten toe. “Na mondelinge discussies denk ik vaak: verdorie, dát ben ik vergeten aan te halen.”
 2. Joe Biden komt op bezoek en neemt mee: ambulance met zakjes presidentieel bloed aan boord, rioolputjes die gecontroleerd zijn op explosieven en Cadillac die granaten kan afvuren
  PREMIUM

  Joe Biden komt op bezoek en neemt mee: ambulance met zakjes presidenti­eel bloed aan boord, rioolput­jes die gecontro­leerd zijn op explosie­ven en Cadillac die granaten kan afvuren

  Nog één keer slapen en dan komt hij: Joe Biden is van woensdag tot vrijdag op bezoek in Brussel, en dat zullen we geweten hebben. Want een Amerikaanse president komt nooit alleen. In het kielzog van Biden volgt een konvooi van vijftig voertuigen, inclusief een ambulance met verse bloedzakjes aan boord. Het luchtverkeer wordt stilgelegd, wegen worden afgesloten, ingangen van metrostations gaan dicht en zelfs de riooldeksels en vuilnisbakken blijven niet ongemoeid. Prijskaartje van zo’n bezoek: massa’s verkeershinder, en ruim 2.000 euro… per minuut.