De ontvoering van Michaela Garecht dateert van 19 november 1988. De FBI maakte jaren later een verouderingstekening (rechts).
Volledig scherm
De ontvoering van Michaela Garecht dateert van 19 november 1988. De FBI maakte jaren later een verouderingstekening (rechts). © AP

Na 32 jaar doorbraak in ontvoeringszaak: gedetineerde beticht van moord op Michaela (9)

CALIFORNIËDe ontvoering van een negenjarig meisje in Californië lijkt na 32 jaar opgelost. Een gedetineerde (59) is in zijn cel opgepakt en is maandag aangehouden voor de ontvoering en het vermoorden van Michaela Garecht. Haar lichaam is nooit teruggevonden. De ontvoerder zit een gevangenisstraf uit voor de moord op een vrouw in 1989.

1 reactie

 • André Gijbels

  3 weken geleden
  Een opluchting voor de ouders dat de dader is gevonden,maar nog geen opluchting van lichaam van het meisje dat nog niet is gevonden,geen graf om te kunnen bezoeken,alleen een foto op de kast.
 1. General Electric sleept Siemens Energy voor de rechter wegens oneerlijke concurrentie

  General Electric sleept Siemens Energy voor de rechter wegens oneerlijke concurren­tie

  General Electric heeft donderdag bij de rechtbank van Virginia een klacht ingediend tegen zijn Duitse rivaal Siemens Energy. Volgens het Amerikaanse conglomeraat heeft Siemens Energy op illegale wijze lucratieve gasturbinecontracten in de wacht gesleept, onder meer door confidentiële informatie van General Electric te misbruiken. Volgens GE zou er sprake zijn van contracten ter waarde van "miljarden dollars".
 1. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw

 2. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter