Daniela Adamcova.
Volledig scherm
Daniela Adamcova. © Police

Mysterieuze huilende vrouw (57) zonder geheugen op rots in Kroatië blijkt juwelenontwerpster voor Hollywoodsterren

De identiteit van de mysterieuze vrouw die eerder deze maand huilend op een steile rots in Kroatië werd aangetroffen, is bekend. Het gaat om de 57-jarige Daniela Adamcova, een Slowaakse juweelontwerpster die in het verleden heeft samengewerkt met sterren als Diana Ross en Barbara Streisand. Haar collectie sieraden was ook te zien in de serie ‘Friends’.

0 reacties

 1. Amerikaanse concurrentiewaakhond wil overname ‘Call of Duty’-ontwikkelaar Activision-Blizzard door Microsoft stoppen
  3

  Amerikaan­se concurren­tie­waak­hond wil overname ‘Call of Du­ty’-ontwikke­laar Activision-Bliz­zard door Microsoft stoppen

  De FTC, de Amerikaanse concurrentiewaakhond stapt naar de rechtbank om de deal tussen Activision-Blizzard en Microsoft tegen te houden. Dat melden Amerikaanse media donderdag. Als Microsoft merken als ‘Call of Duty’ in handen krijgt, heeft het techbedrijf volgens de toezichthouder “zowel de mogelijkheid als het motief” om de concurrentie te beperken.
 2. Poetin dreigt productie van Russische olie te verlagen als antwoord op prijsplafond

  Poetin dreigt productie van Russische olie te verlagen als antwoord op prijspla­fond

  Een week nadat de Europese Unie, de G7 en Australië een prijsplafond van 60 dollar per vat voor Russische aardolie hadden afgesproken, heeft de Russische president Vladimir Poetin vrijdag gedreigd om de productie van Russische olie te verminderen, indien hij dat noodzakelijk acht. "We denken na over een eventuele vermindering van de productie indien nodig", zegt president Poetin tijdens een persconferentie in de Kirgizische hoofdstad Bisjkek, in de marge van een regionale top.