Thitima Noraphanpiphat werd dood aangetroffen in de lobby van een appartement;
Volledig scherm
Thitima Noraphanpiphat werd dood aangetroffen in de lobby van een appartement; © RV

Mysterieuze dood van serveerster (25) na privéfeestje houdt Thaise speurders in de ban

Thaise speurders onderzoeken momenteel de dood van een 25-jarige vrouw, die vorige week levenloos werd aangetroffen in de lobby van een appartement in de stad Nonthaburi. Aan de vooravond van haar dood werkte Thitima Noraphanpiphat als serveerster op een privéfeestje. Een van de feestgangers, een 24-jarige man, nam haar nadien mee naar zijn appartement. De onderzoekers verdenken hem van moord, maar de man schreeuwt zijn onschuld uit.

 1. Moeder bewaart schilderij dat moordenaar van haar dochter maakte. Ze denkt dat het kan onthullen waar haar lichaam is
  Buitenland

  Moeder bewaart schilderij dat moordenaar van haar dochter maakte. Ze denkt dat het kan onthullen waar haar lichaam is

  “Een geliefde verliezen is verschrikkelijk. Een geliefde verliezen door moord is pure horror. En niet de kans krijgen om je geliefde te begraven, veroorzaakt ondragelijk lijden. Ik doorsta deze nachtmerrie al 31 jaar.” Dat zegt de Britse Marie McCourt (75). Haar dochter Helen (22) werd in 1988 vermoord. De dader werd gevonden en veroordeeld tot levenslang, maar weigerde altijd te zeggen wat hij met het lichaam deed. Hij zou wel een mysterieus schilderij gemaakt hebben, dat Marie in handen kreeg en dat volgens haar aanwijzingen bevat naar de plaats waar hij zich van het lichaam ontdeed.
 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas