De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un is met een pleister op het hoofd (R) gespot. Op een ander beeld -dat vorige maand gemaakt werd- was de leider met een donkere vlek op het achterhoofd te zien (L).
Volledig scherm
De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un is met een pleister op het hoofd (R) gespot. Op een ander beeld -dat vorige maand gemaakt werd- was de leider met een donkere vlek op het achterhoofd te zien (L). © KCTV

Mysterie rond gezondheid Kim Jong-un groeit verder: leider met pleister op hoofd gespot

De speculaties over de gezondheidstoestand van Kim Jong-un laaien verder op nadat de Noord-Koreaanse leider op televisie verscheen met een pleister op het achterhoofd. Dat meldt NK News, dat alle nieuws uit Noord-Korea opvolgt. 

  1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
    Jobat.be

    Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

    De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.