Illustratiebeeld, Mykonos.
Volledig scherm
Illustratiebeeld, Mykonos. © Getty Images

Muziekverbod en avondklok op populair Grieks vakantie-eiland Mykonos

De Griekse autoriteiten hebben door de coronacrisis een muziekverbod afgekondigd in horecazaken op het onder toeristen populaire eiland Mykonos. Daar zal tot 26 juli ook een avondklok gelden. Iedereen op het eiland, ook toeristen, moet tussen 1 uur en 6 uur in principe binnenblijven.

5 reacties

 • Chris Wouters

  2 maanden geleden
  Was de de jaren zeventig op Mykonos. Toen was er nog geen sprake van een invasie van de "jetset" en er waren niet veel bars. Maar als ik nu zie hoe her eraan toegaat, voora
 • Annie Vancauteren

  2 maanden geleden
  De WHo heeft al voor een hel gezorgd En ze hebben nog veel in petto.
 • Annie Vancauteren

  2 maanden geleden
  Gezondheid of dictatuur in werking? De WHo, nieuwe wereld orde, voor de mensen geen reizen, geen plezier. We zijn slechts vee. Zie Bill Gates. De bevolking denkt vrij te zijn? Hij kon zijn lachen niet inhouden
 • Frankie Albert Goethals

  2 maanden geleden
  Prima, zorgen dat de vakantie daar een hel wordt voor toeristen én alles valt stil. Gezondheid gaat boven plezier van losgeslagen toeristen.
 • Gungor Alper

  2 maanden geleden
  Zeker niet naar daar gaan!! Hoor van vrienden en kennissen dat de aantal coronagevallen de hoogte in schieten!!
 1. Noorwegen voert gasleveringen aan Europa op, maar is het genoeg om prijsstijgingen halt toe te roepen?

  Noorwegen voert gasleverin­gen aan Europa op, maar is het genoeg om prijsstij­gin­gen halt toe te roepen?

  Noorwegen, de op één na grootste leverancier van aardgas aan Europa, trekt de productiebeperkingen voor twee gasvelden op, in een poging om de grote energiecrisis in Europa te verzachten. De Noorse energiereus Equinor heeft maandag laten weten dat de productie van Troll, de grootste gasontginningssite van Noorwegen, vanaf 1 oktober gedurende twaalf maanden met 3 procent verhoogd kan worden, onder nieuwe goedgekeurde vergunningen. Eenzelfde extra productie wordt ook mogelijk gemaakt voor het gasveld Oseberg.
 1. Yannick deed al tientallen citytrips en deelt de slimme manieren waarop hij die aanpakt: “Weinig mensen weten dat je de beste tips op Pinterest vindt”
  PREMIUM

  Yannick deed al tientallen citytrips en deelt de slimme manieren waarop hij die aanpakt: “Weinig mensen weten dat je de beste tips op Pinterest vindt”

  Citytrips komen in alle gedaantes en formules, en fulltime reisblogger Yannick Merckx (27) van @hetismerckx op Instagram heeft ze allemaal al gedaan. Van Londen tot Boedapest, in de zon en in de regen. Na zeven jaar heeft hij genoeg slimme strategieën en trucjes ontwikkeld om van elk stadsbezoek een vlotte, gevarieerde en onvergetelijke minireis te maken. In deze aflevering van NINA's zomerreeks ‘De Vakantiekrak’ deelt hij ze allemaal. “Naar Parijs namen we onze vouwfietsen mee op de Thalys, gratis. Zo bespaarden we daar héél veel op transport.”