Illustratiebeeld, Mykonos.
Volledig scherm
Illustratiebeeld, Mykonos. © Getty Images

Muziekverbod en avondklok op populair Grieks vakantie-eiland Mykonos

De Griekse autoriteiten hebben door de coronacrisis een muziekverbod afgekondigd in horecazaken op het onder toeristen populaire eiland Mykonos. Daar zal tot 26 juli ook een avondklok gelden. Iedereen op het eiland, ook toeristen, moet tussen 1 uur en 6 uur in principe binnenblijven.

5 reacties

 • Chris Wouters

  1 jaar geleden
  Was de de jaren zeventig op Mykonos. Toen was er nog geen sprake van een invasie van de "jetset" en er waren niet veel bars. Maar als ik nu zie hoe her eraan toegaat, voora
 • Annie Vancauteren

  1 jaar geleden
  De WHo heeft al voor een hel gezorgd En ze hebben nog veel in petto.
 • Annie Vancauteren

  1 jaar geleden
  Gezondheid of dictatuur in werking? De WHo, nieuwe wereld orde, voor de mensen geen reizen, geen plezier. We zijn slechts vee. Zie Bill Gates. De bevolking denkt vrij te zijn? Hij kon zijn lachen niet inhouden
 • Frankie A S Goethals

  1 jaar geleden
  Prima, zorgen dat de vakantie daar een hel wordt voor toeristen én alles valt stil. Gezondheid gaat boven plezier van losgeslagen toeristen.
 • Gungor Alper

  1 jaar geleden
  Zeker niet naar daar gaan!! Hoor van vrienden en kennissen dat de aantal coronagevallen de hoogte in schieten!!
 1. Cameraman stopt met filmen tijdens live-uitzending en helpt slachtoffers orkaan Ian: “Alles in orde daar?”
  Play

  Cameraman stopt met filmen tijdens li­ve-uitzending en helpt slachtof­fers orkaan Ian: “Alles in orde daar?”

  Een Australische cameraman heeft, live in de nieuwsuitzending, mensen geholpen die hun huis moesten verlaten door orkaan Ian. De beelden zijn gemaakt in het zwaar getroffen Naples, in de Amerikaanse staat Florida. Terwijl journalist Tim Lester vertelt hoe groot de schade is, zet Glen Ellis zijn camera even op de grond. Hij loopt het water in en helpt mensen met oversteken.