Mustafa Yaman (45) met zijn vrouw Kabal Neslihan (33) en de kindjes Buglem (8 jaar) en Arden (3,5 jaar).
Volledig scherm
PREMIUM
Mustafa Yaman (45) met zijn vrouw Kabal Neslihan (33) en de kindjes Buglem (8 jaar) en Arden (3,5 jaar). © PhotoNews

Mustafa (45) uit Beringen verliest minstens 19 familieleden bij aardbeving: “Ik kan niets doen. Enkel doden tellen”

Minstens 19 familieleden van Mustafa Yaman (45) uit Beringen zijn de afgelopen dagen levenloos vanonder het puin gehaald in Turkije. Een pas verloofd nichtje, enkele neven en een nonkel uit Duitsland overleefden er de zware aardbeving niet. Tientallen zijn nog steeds vermist. “Mijn hele geschiedenis lijkt wel te zijn weggevaagd”, getuigt Mustafa.

55 reacties

 • pieter Dekonink

  2 maanden geleden
  Mag Allah je behoeden en beschermen,mijn enige deelneming
 • Hugo Dedrie

  2 maanden geleden
  Geniet van elke dag ! Het leven is zo fragiel . Hou je sterk , leef en blijf positief.
 • Beatrice van der Plas

  2 maanden geleden
  Veel sterkte aan allen die getroffen zijn
 • Adam El Fadili

  2 maanden geleden
  Veel sterkte voor de Turkse en Syrische gemeenschap. Het doet pijn in het hart om te zien wat voor ravage de aardbeving te weeg heeft gebracht. Zoveel onschuldige burgers die helaas gestorven zijn. Hou vol en nogmaals heel veel sterkte voor de mensen die kennissen, vrienden, familie hebben verloren door deze natuurramp.
 • Gilberte Wittebrood

  2 maanden geleden
  Veel sterkte en moed aan de mensen die familie of vrienden verloren tijdens de aardbeving. God sta hun bij in deze bijzondere dagen.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 1. HLN SKIWEERBERICHT. Sneeuwrijke start van de paasvakantie, maar zal de zon ook schijnen?
  PREMIUM

  HLN SKIWEERBE­RICHT. Sneeuwrij­ke start van de paasvakan­tie, maar zal de zon ook schijnen?

  Het wintersportseizoen loopt stilaan op zijn einde, maar in veel skigebieden is het nog steeds heerlijk vertoeven. Er ligt nu zelfs meer sneeuw dan tijdens de kerstvakantie. De komende dagen lijkt het opnieuw volop winter in de Alpen en valt er nog een dik pak bij. Maar blijft het nadien ook nog winters of breekt de lente door? Meteoroloog Jonas De Bodt maakt een vooruitblik op het skiweer tijdens de eerste week van de paasvakantie.