Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Getty Images/EyeEm

Muggeninvasie in Toscaanse regio, restaurants sluiten om 21 uur: “Onmogelijk om buiten te eten”

Orbetello in Toscane wordt belegerd door muggen. Door de hoge temperaturen en vochtige hitte zijn de insecten meer dan ooit heer en meester in deze regio en de gevolgen voor toeristen en lokale bewoners blijven niet uit. Restaurants voelen zich genoodzaakt om ‘s avonds sneller te sluiten: “Buiten dineren is onmogelijk geworden”. Het risico bestaat trouwens dat de muggenplaag ook hoofdstad Rome bereikt.

 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  1

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.
 2. Florida zet zich schrap voor mogelijk ergste storm in meer dan 100 jaar
  Play
  Update

  Florida zet zich schrap voor mogelijk ergste storm in meer dan 100 jaar

  Orkaan Ian wint aan kracht en zet koers naar Cuba en de Amerikaanse staat Florida. Ian groeide volgens het Amerikaans orkaancentrum uit tot een tropische cycloon van categorie 3 (op 5). De Amerikaanse minister van Volksgezondheid Xavier Becerra heeft maandag een noodsituatie voor de volksgezondheid uitgeroepen voor de staat Florida. De stad Tampa - aan de Golf van Mexico - kan te maken krijgen met de ergste storm in meer dan honderd jaar.