Moslima die zich bekeerde aangevallen met mes in Londen: “Ze droeg T-shirt van Charlie Hebdo”

Een moslima die zich bekeerde tot het christendom is gisteren in Londen aangevallen met een mes. Hatun Tash droeg op dat moment een T-shirt van Charlie Hebdo. Ze werd met een bebloed gezicht naar het ziekenhuis gevoerd, maar kwam er gelukkig zonder al te ernstige verwondingen vanaf. De dader is voorlopig nog spoorloos.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.