Moordenaar maakt TikTok-filmpjes met nieuwe kleren op oprit van slachtoffer

Bovenstaande beelden tonen hoe Mohammed El-Abboud (28) pronkt met zijn nieuwe kleren op TikTok. Die heeft hij net gekocht door de auto van Louise Kam te verkopen nadat hij de dame om het leven bracht met zijn handlanger. Hij maakt de beelden in het Engelse Hertfordshire, op de oprit van zijn slachtoffer. Het duo probeerde Kam eerst op te lichten, maar toen dat fout liep, doodden ze de 71-jarige vrouw. El-Abboud en zijn handlanger worden veroordeeld tot een gevangenisstraf van 35 jaar.

 1. Opvallend: verweesde orang-oetan weet niet hoe ze haar jong moet voeden, tot dierenverzorgster met eigen baby voordoet hoe het moet
  7

  Opvallend: verweesde orang-oe­tan weet niet hoe ze haar jong moet voeden, tot dierenver­zorg­ster met eigen baby voordoet hoe het moet

  De verzorgers van een dierentuin in de Amerikaanse staat Virginia werden hoe langer hoe zenuwachtiger: waarom slaagde orang-oetan Zoe er toch niet in haar pasgeboren kleintje te voeden? De zoo schakelde een opvallende hulplijn in: een dierenverzorgster die zelf onlangs mama was geworden. Zij gaf de orang-oetan een kleine peepshow met haar eigen baby. En jawel... minder dan 24 uur later slaagde de aap er eindelijk in haar jong te voeden. De zoo deelt het opvallende succesverhaal in een persbericht, inclusief beelden van de toch wel bijzondere aanpak.
 2. HLN SKIWEERBERICHT. Sneeuwrijke start van de paasvakantie, maar zal de zon ook schijnen?
  PREMIUM

  HLN SKIWEERBE­RICHT. Sneeuwrij­ke start van de paasvakan­tie, maar zal de zon ook schijnen?

  Het wintersportseizoen loopt stilaan op zijn einde, maar in veel skigebieden is het nog steeds heerlijk vertoeven. Er ligt nu zelfs meer sneeuw dan tijdens de kerstvakantie. De komende dagen lijkt het opnieuw volop winter in de Alpen en valt er nog een dik pak bij. Maar blijft het nadien ook nog winters of breekt de lente door? Meteoroloog Jonas De Bodt maakt een vooruitblik op het skiweer tijdens de eerste week van de paasvakantie.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Controversiële influencer Andrew Tate vrijgelaten uit Roemeense gevangenis, nu in huisarrest

  Controver­siële influencer Andrew Tate vrijgela­ten uit Roemeense gevangenis, nu in huisarrest

  De Brits-Amerikaanse influencer Andrew Tate en zijn broer Tristan zijn vrijgelaten uit de gevangenis in Roemenië. Het hof van beroep in Boekarest heeft de hechtenis van Tate en zijn broer vrijdagavond per direct omgezet in huisarrest, schrijft de BBC. De twee werden eind december in Roemenië opgepakt op verdenking van mensensmokkel en verkrachting. Vorige week bepaalde het hof in de Roemeense hoofdstad nog dat de broers in afwachting van hun rechtszaak tot zeker eind april in de cel moesten blijven.