AP
Volledig scherm
© AP

'Moordcomplot' tegen paus = machtsstrijd binnen de Kerk?

Update"De paus zal binnen het jaar sterven." Dat lugubere nieuws maakte een belangrijke figuur in het Vaticaan bekend. De opmerkingen van kardinaal Paolo Romeo van Palermo hebben geleid tot een geheim onderzoek in het Vaticaan. Het Vaticaan ontkent het document niet, maar reageert zeer uiteenlopend en verwarrend op de zaak. Deze zaak zou een teken aan de wand zijn dat er een machtsstrijd gaande is aan de top van de rooms-katholieke kerk.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.