Monica Lewinksy bekende op tv dat Bill Clinton haar op het hart heeft gedrukt om te liegen over hun affaire.
Volledig scherm
Monica Lewinksy bekende op tv dat Bill Clinton haar op het hart heeft gedrukt om te liegen over hun affaire. © Photo News

Monica Lewinsky: “Ik moest liegen van Bill Clinton”

Voormalig Witte Huis-stagiaire Monica Lewinksy heeft bekend dat oud-president Bill Clinton haar op het hart heeft gedrukt om te liegen over hun affaire. Dat zei ze in het laatste deel van de documentaire ‘The Clinton Affair’ van het Amerikaanse televisienetwerk A&E.

13 reacties

 • willy zachel

  3 jaar geleden
  Ze liegen allemaal om ter hardst ? Uiteindelijk draaide alles om geld namelijk geld aan de ene om te liegen en geld aan andere om niet te liegen etc etc De échte waarheid zullen we nooit weten !
 • Josepha Van Vlaanderen

  4 jaar geleden
  Ik geloof geen barst van die vrouw!
 • Guido Pintens

  4 jaar geleden
  "en toch blijven de kranten de clintons verdedigen". Clinton hield het waarschijnlijk bij ééntje (of een paar?). Trump heeft in gans z'n leven niks anders gedaan, en kan ze niet allemaal tellen op al z'n vingers en tenen tesamen ... bewijzen genoeg van. Maar ja, Trump heeft uiteraard alle krediet wat dat betreft
 • diane colman

  4 jaar geleden
  Mij interesseert het geen snars hoe haar leven verder is verlopen.... de centjes niet geweigerd dus geen probleem....
 • Ludwig VdB

  4 jaar geleden
  En hier blijven ze 20 jaar aan terwijl iedereen het weet en vragen ze opslag. Ik vraag mij wel af wat het hebben van een affaire verandert aan de kwaliteit van verplichtingen na te komen.