Een erewacht van leden van de Duitse politie en strijdkrachten staat naast de kist met het stoffelijk overschot van Walter Lübcke tijdens de herdenkingsdienst, afgelopen donderdag.
Volledig scherm
Een erewacht van leden van de Duitse politie en strijdkrachten staat naast de kist met het stoffelijk overschot van Walter Lübcke tijdens de herdenkingsdienst, afgelopen donderdag. © REUTERS

Mogelijk toch meerdere mensen betrokken bij moord op Duitse politicus

De Duitse autoriteiten kijken naar aanwijzingen dat mogelijk toch meerdere mensen betrokken waren bij de dood van politicus Walter Lübcke. Duitse media berichten dat een getuige twee wagens opmerkte die tijdens de nacht van de moord op "agressieve" wijze door de woonplaats van de CDU'er scheurden.

 1. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 1. Daarom kies je best het eerste hokje in een openbaar toilet
  Play
  Ze Zeggen Dat

  Daarom kies je best het eerste hokje in een openbaar toilet

 2. Zo brengen transportbedrijven het coronavaccin tot bij u, en Brussel speelt daarin een belangrijke rol
  Play

  Zo brengen transport­be­drij­ven het coronavac­cin tot bij u, en Brussel speelt daarin een belangrij­ke rol