Moedige Mili overleeft miraculeus Atlantische oversteek en vertoeft 40 dagen in zeecontainer. Nu neemt douane van Panama “heldin” in dienst

Hoe Mili in de zeecontainer belandde, weet niemand. Maar de opgesloten viervoeter stak zo ongewild op een vrachtschip de Atlantische Oceaan over. Het zou in totaal maar liefst veertig dagen duren vooraleer de uitgemergelde hond werd gevonden. Dankzij de goede zorgen en omringd met veel liefde kon Mili volledig herstellen. De pientere hond is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig lid van het speurhondenteam van de douane van Panama en verricht daar uitmuntend werk.

5 reacties

 • Didi Bellens

  2 maanden geleden
  Super - hoe leuk is dit - ben zo blij voor het hondje, wat heeft ze moeten afzien ocharme. Goed te horen dat ze nu weer in topvorm is.
 • Tom O'Neill

  2 maanden geleden
  Dat beestje heeft nog een taak in zijn leven dat die moet volbrengen. Een oude hond die ik niet kende heeft mijn leven gered toen ik 18 Jaar oud was. Over een afstand van meer dan 1 km wist die dat ik in nood was om 5 uur morgens en redde mijn leven. Onderschat niet tot wat deze dieren toe in staat zijn .Ze staan ons bij al honderde jaren zonder hond en paard stond de mensheid zover niet.
 • Ives Ameel

  2 maanden geleden
  Mag ook eens goed aflopen.
 • willy zachel

  2 maanden geleden
  Leuk verhaal Het moet niet altijd oorlog en miserie zijn .
 • Mireille De Smet

  2 maanden geleden
  Prachtig verhaal👍👍👍
 1. Hond is al 4 maanden vermist, tot skiër merkt dat dier klem zit in de sneeuw en geweldige reddingsactie volgt

  Hond is al 4 maanden vermist, tot skiër merkt dat dier klem zit in de sneeuw en geweldige reddingsac­tie volgt

  De hond, Russ, raakte in augustus vermist tijdens de hevige bosbranden in Californië. Daarna ontbrak elk spoor van de viervoeter. Net toen zijn baasje alle hoop had opgegeven, werd Russ opgemerkt door een skiër. Het dier zat klem in anderhalve meter sneeuw. Reddingswerkers konden hem bevrijden en met een slee de berg afvoeren. Vervolgens werd Russ herenigd met zijn overgelukkige baasje.