Volledig scherm
© RV

Moeder van jongen (5) met Down in tranen nadat maar één iemand opdaagt voor zijn verjaardagsfeestje

“Wat een vreselijke dag. Mijn hart is gebroken.” Met die woorden heeft een Amerikaanse vrouw een emotionele video op TikTok geplaatst waarin ze vertelt over het verjaardagsfeestje dat ze voor haar 5-jarige zoon met het Syndroom van Down organiseerde. Er daagde welgeteld één iemand op.

 1. Arthur (18) stapte uit het leven. Zijn familie vertelt hoe ze elk op hun manier omgaan met het verdriet
  PREMIUM

  Arthur (18) stapte uit het leven. Zijn familie vertelt hoe ze elk op hun manier omgaan met het verdriet

  Maandag, 7 januari 2019. Op de eerste dag na de kerstvakantie staat rond 5 uur een politieagente voor de deur. Het lichaam van Arthur is gevonden aan de spoorweg. Zelfdoding, denken ze. Ouders Annelies en Christophe, broers Cobe en Felix en zus Lola vertellen op de internationale dag ter preventie van zelfdoding hoe ze elk op hun manier omgaan met het verlies. “Laat hem alsjeblieft met zijn zatte botten iets mispeuterd hebben, daar hoop je op als de politie in alle vroegte voor de deur staat.”
 2. Schedel met zonnebril op schoorsteen blijkt die van man die al acht jaar vermist is

  Schedel met zonnebril op schoor­steen blijkt die van man die al acht jaar vermist is

  Een bezorgde inwoner van Morgan County in de Amerikaanse staat Tennessee lichtte vorige week de politie in over een schedel met zonnebril op de schoorsteenmantel van een huis. Na forensisch onderzoek bleek het om een echte schedel te gaan: die van Junior Willie McCann, een 79-jarige man die al acht jaar vermist was. De politie doet nu een oproep naar de bevolking voor meer informatie over dit bizarre verhaal.