De dode jongen was donderdag op 100 meter van de gezinswoning in Ferrières-en-Brie gevonden.
Volledig scherm
De dode jongen was donderdag op 100 meter van de gezinswoning in Ferrières-en-Brie gevonden. © AFP

Moeder van dood jongetje in valies aangeklaagd en opgesloten

De moeder van de tienjarige jongen die met een mes is doodgestoken en zo deze week in een valies in het Franse Seine-et-Marne is gevonden, is zondag in staat van beschuldiging gesteld voor vrijwillige doodslag en gevangen gezet, zo heeft de procureur van Meaux bekendgemaakt.

  1. Caroline Van der Plas (BBB) zegt geen ambitie te hebben om premier van Nederland te worden, “maar zeg nooit nooit”

    Caroline Van der Plas (BBB) zegt geen ambitie te hebben om premier van Nederland te worden, “maar zeg nooit nooit”

    Voorvrouw Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging (BBB) heeft niet de ambitie om Nederlands premier te worden na haar indrukwekkende verkiezingsoverwinning eerder deze maand, maar zegt “nooit nooit”. Dat liet ze weten in het Nederlandse opinieprogramma ‘WNL op Zondag’. Van der Plas vindt de rol van fractieleider beter bij haar passen en heeft andere mensen in gedachten die premier zouden kunnen worden.
  2. Lichaam vermiste jongen (10) gevonden in valies in Frankrijk: spoor leidt naar moeder

    Lichaam vermiste jongen (10) gevonden in valies in Frankrijk: spoor leidt naar moeder

    De Franse autoriteiten hebben het lichaam van een vermiste jongen (10) gevonden in een valies die in een afvalcontainer was achtergelaten in Ferrières-en-Brie, een gemeente net ten oosten van Parijs. De vader van de jongen sloeg woensdagavond alarm toen hij thuiskwam en zijn zoon nergens kon vinden. Hij zag ook overal bloedsporen in de woning. De vriendin (33) van de man - de moeder van de jongen - bleek eveneens spoorloos.