Bij deze prullenbak werd de afvalzak met de baby daarin aangetroffen.
Volledig scherm
Bij deze prullenbak werd de afvalzak met de baby daarin aangetroffen. © MaRicMedia / Perry Roovers

Moeder van dode baby in vuilniszak woont mogelijk in België

De Nederlandse politie sluit niet uit dat de moeder van de baby die dood is aangetroffen in een vuilniszak uit België komt. Het kindje werd woensdagmiddag aangetroffen in Wernhout, net over de grens. De politie is op zoek naar getuigen, ook in ons land. Het Nederlandse dorp Wernhout grenst onder meer aan Wuustwezel en Hoogstraten. 

16 reacties

 • eduard jacobs

  4 weken geleden
  RIP , meisje ,,,, zo intriest geen kans gekregen,,,, aan iedereen met een (voor) oordeel kijk in de spiegel en stop ermee aub , te gek voor woorden wat je hier leest !
 • Lisette Kersbeeck

  1 maand geleden
  mensen zijn weeral te vlug aan het oordelen. wie zegt dat het levend geboren is ? ik keur het zeker niet goed .maar beoordeel de mensen niet altijd zo vlug .je weet niet in welke situatie de moeder zich bevind.
 • Ingrid Charlier

  1 maand geleden
  Net voor zo iemand bestaat de vondelingenschuif. Maak er dan ook gebruik van ipv je kind in een vuilniszak te dumpen.
 • Vaneylen Pierre

  1 maand geleden
  Mijn deelneming voor de moeder , die volgens mij in een diepe depressie zit. Ik kan er begrip voor opbrengen, geen goedkeuring.
 • mark germanus

  1 maand geleden
  Hopelijk word ze gevonden en krijgt ze levenslange gevangenis straf.
 1. Vader dumpt 80.000 centen in voortuin van ex als laatste betaling alimentatiegeld
  24

  Vader dumpt 80.000 centen in voortuin van ex als laatste betaling alimenta­tie­geld, dochter zet zijn rotstreek om in goede daad

  Een Amerikaanse vader heeft zijn frustraties tegenover zijn ex-vrouw op bijzonder opvallende wijze kenbaar gemaakt. De man dumpte 80.000 pennies in haar voortuin. Het bleek te gaan om de allerlaatste betaling alimentatiegeld, aangezien zijn jongste dochter zonet 18 jaar was geworden. Beelden van het incident gaan viraal, de moeder en haar twee dochters hebben intussen besloten om de smakeloze actie om te zetten in een goede daad. Ze doneerden het volledige bedrag van omgerekend 800 dollar of 660 euro aan een nabijgelegen centrum voor slachtoffers van huiselijk geweld.