Archiefbeeld
Volledig scherm
Archiefbeeld © AP

Moeder treft haar dochter Manuela (16) dood aan in stadspark onder hoopje takken. Politie arresteert Syrische vluchteling (19) wegens moord

Een Oostenrijkse moeder heeft een gruwelijke ontdekking gedaan. Toen haar dochter Manuela zaterdagnacht niet was thuisgekomen na een avondje uit, ging ze zelf de buurt uitkammen. Zondagmorgen ontdekte ze tot haar verbijstering het lichaam van het meisje onder een hoopje takken en bladeren in een stadspark in Wiener Neustadt op 40 km van hoofdstad Wenen . De politie heeft ondertussen haar Syrische ex-vriend aangehouden wegens moord. De jongeman heeft de feiten bekend.

9 reacties

 • lilianne van neylen

  4 jaar geleden
  Wat is dat toch dat die mensen doden alsof het een tas koffie drinken betreft? Zo erg! In Oostenrijk zal hij in ieder geval zijn straf en uitwijzing nadien niet mislopen!
 • vangeel guido

  4 jaar geleden
  Maria daar heb ik niets aan toe te voegen.Zo nu dat hij iemand vermoord heeft kan die terug en aldaar als vrije man verder leven?
 • Luc Scheepers

  4 jaar geleden
  Gaarne eens een reactie van de voorstanders. Moeilijk hé. Alweer een slachtoffer van een brave aangepaste asielzoeker. Spijtig genoeg gaan er nog velen volgen.
 • Marie Dalemans

  4 jaar geleden
  tja, het is altijd hetzelfde, laat ze maar komen, de Belg zal ze wel onderhouden. In hun thuisland krijgen ze een standaardpakket: een mes, een pistool, en een GSM, de rest krijgen ze hier. Maar volgens alle politieke partijen is de politiek ECHT goed bezig in België. Verkrachting, moord, aanranding.... noem maar op. Het is tegenwoordig schering en inslag, maar volgens de "rechtvaardige rechters" moeten we dit "aanvaarden". Awel , ik denk het niet.
 • Greet Mestdagh

  4 jaar geleden
  Dat er zo iets ergs moet gebeuren alvorens ze hem kunnen terugsturen? Onbegrijpelijk
 1. State of the Union-toespraak Biden onthaald op boegeroep en gejuich: dit zijn de politieke prioriteiten in VS

  State of the Union-toe­spraak Biden onthaald op boegeroep en gejuich: dit zijn de politieke prioritei­ten in VS

  De Amerikaanse president Joe Biden hield vannacht zijn tweede State of the Union-toespraak. In deze jaarlijkse 'troonrede' voor leden van het Amerikaanse Congres blikt de president terug op het voorgaande jaar en maakt hij duidelijk wat zijn prioriteiten zijn voor de komende periode. Biden hield een pleidooi voor samenwerking over de partijgrenzen heen en belastingen voor de rijken en grote bedrijven, en haalde uit naar ‘Big Pharma’ voor de buitensporige kosten die ze aanrekenen voor medicatie. Zijn woorden werden soms op gejuich, dan weer op boegeroep onthaald. Een overzicht van de meest opvallende uitspraken en momenten.
 1. Rusland laat Roger Waters spreken op de VN-Veiligheidsraad: “Wat is het volgende? Mr. Bean?”
  15

  Rusland laat Roger Waters spreken op de VN-Veilig­heids­raad: “Wat is het volgende? Mr. Bean?”

  Rusland heeft Pink-Floyd-medeoprichter Roger Waters gevraagd om de VN-Veiligheidsraad toe te spreken tijdens een vergadering die aangevraagd is door Moskou om de levering van wapens aan Oekraïne te bespreken. In het verleden heeft de zanger zich al negatief uitgelaten tegen de westerse wapenleveringen. “Russische diplomatie was vroeger serieus. Wat is het volgende? Mr. Bean?” zei een anonieme diplomaat van de VN-Veiligheidsraad.