Illustratiebeeld franse politie frankrijk
Volledig scherm
Illustratiebeeld franse politie frankrijk © Shutterstock

Moeder opgepakt van jongen die dood werd aangetroffen in valies

In Frankrijk is de moeder opgepakt van de 10-jarige jongen die donderdag dood werd aangetroffen in een koffer in Ferrières-en-Brie, in het departement Seine-et-Marne. Dat heeft het parket van Meaux laten weten. De 33-jarige vrouw zit in hechtenis.

 1. Hackers leggen interne keuken van Wagner bloot: van de boekhouding tot sollicitaties met leugendetector
  PREMIUM

  Hackers leggen interne keuken van Wagner bloot: van de boekhou­ding tot sollicita­ties met leugende­tec­tor

  In het najaar van 2022 kregen hackers toegang tot het bedrijfsnetwerk van Wagner-baas Yevgeny Prigozhin. Een aantal maanden lang pompten ze zoveel mogelijk gegevens uit de servers. Ze geven een inkijk in de structuur van het imperium, een unieke mix van een Russische staatsmaatschappij en een crimineel bedrijf, waar het meestgebruikte wachtwoord 1488 is. Een blik op de interne keuken van Wagner: van het aanwervingsproces tot de boekhouding.
 2. Gekocht voor 8 miljoen, nu 20 keer meer waard: dit is Mar-a-Lago, de schuilplaats van Trump
  PREMIUM
  30

  Gekocht voor 8 miljoen, nu 20 keer meer waard: dit is Mar-a-La­go, de schuil­plaats van Trump

  Geef toe: er zijn slechtere schuilplaatsen denkbaar. Als de Amerikaanse autoriteiten woensdag of later deze week Mar-a-Lago binnenvallen om ex-president Trump te arresteren, zullen ook zij grote ogen trekken. Het superdeluxe stulpje werd in 1924 opgetrokken door een schatrijke miljardairsdochter én bij haar dood weggeschonken aan de overheid als ‘Winter White House’. Die moest het echter niet hebben en sluw als Donald was, wist hij het in 1985 zwaar onder de prijs te kopen. Vandaag is het al twintig keer meer waard.