Turner liet iedereen geloven dat haar dochter ongeneeslijk ziek was.
Volledig scherm
Turner liet iedereen geloven dat haar dochter ongeneeslijk ziek was. © RV

Moeder liet iedereen geloven dat Olivia (7) ongeneeslijk ziek was, nu staat ze terecht voor moord

Altijd in een rolstoel, kansloos zonder sondevoeding. Wie Olivia Gant zág, geloofde onmiddellijk dat ze ongeneeslijk ziek was. Een hersentumor sinds ze dertien maanden oud was, bazuinde haar moeder Kelly Renee Turner overal rond. De 41-jarige vrouw stelde een bucketlist samen om haar dochter toch nog enkele onvergetelijke momenten te schenken. Twee jaar geleden stierf het meisje (7) wegens ‘darmfalen’. Nu komt echter aan het licht dat haar moeder meer dan waarschijnlijk alle symptomen verzonnen heeft. Turner werd vorige vrijdag opgepakt in een hotel in Glendale (Colorado) en is nu beschuldigd van moord, schrijft onder meer ‘The Washington Post’.

11 reacties

 • Peter Buyck

  2 jaar geleden
  Het erge is dat de geneeskunde ginds zich geen vragen stelde. Behandelden zij zonder enige diagnose? Dat is volgens mij het ergste.
 • Sobek Wessels

  2 jaar geleden
  En wat met de Artsen die de sondevoeding gaven en alle andere ziekten de medicatie en benodigdheden voorschreven want je krijgt dat toch zo maar niet mee ?
 • Vera Franck

  2 jaar geleden
  Hallo bij welke kwakzalvers ging die moeder dan ? Dat daar ni ene dokter op reageerde .
 • Jeremy Denil

  2 jaar geleden
  Nooit meer vrijlaten.Daar zorgt de USA voor.
 • Francine Aelbrecht

  2 jaar geleden
  Als ik dat moet geloven dan zijn al die artsen evenzeer medeplichtig , alleen omdat ze niet hebben ingegrepen ik begrijp niet dat er niks is gebeurd want bij de minste twijfel worden de nodige instanties op de hoogte gebracht !
 1. Amerikaanse autoriteiten onderzoeken dood van 34-jarige man na arrestatie: “Haal hem van z’n maag, man”
  Play

  Parket start onderzoek nadat 34-jarige Amerikaan sterft na arrestatie: "We proberen je te helpen!"

  De lokale autoriteiten van het Amerikaanse Rhode Island zijn een onderzoek gestart naar het overlijden van Joseph Ventre (34). Op 7 mei kwam de politie ter plaatse bij Ventre, die zeer verward overkwam. De Amerikaan was luid schreeuwend op een grasveld aan het rollen. Hij was mogelijk onder invloed. Verschillende agenten probeerden Ventre in de boeien te slaan, waarbij de man 90 seconden lang met zijn hoofd naar de grond gericht lag. Ventre werd meegenomen naar het ziekenhuis, maar overleed niet veel later. Zowel het parket als de politie zelf onderzoekt nu of de omstandigheden van zijn arrestatie een rol speelden bij het overlijden.
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op