rv
Volledig scherm
© rv

Moeder laat zoontje (9) door pedofielen verkrachten voor geld

DuitslandDe Duitse politie heeft een 47-jarige vrouw gearresteerd die haar negen jaar oude zoon voor geld liet verkrachten. In enkele Europese landen zijn in totaal acht mannen hiervoor aangehouden.

7 reacties

 • Jean West

  5 jaar geleden
  De ouders van de jongen die misbruikt werd door nonkel bisschop kregen toch ook geld en zijn zelfs nooit aangeklaagd, schandalig.
 • Vanessa Delrue

  5 jaar geleden
  Walgelijk dit zijn beesten die moeten opgesloten worden voor goed .
 • Jan Delafontaine

  5 jaar geleden
  In Belgie kreeg ze een 'straf met uitstel'.
 • bottelberghe kathleen

  5 jaar geleden
  Niet waardig om als moeder aanzien te worden, ik hoop uit de grond van mijn hart dat het jongentje een goede liefdevolle thuis krijgt en de nodige bijstand en begeleiding krijgt om dit allemaal te kunnen verwerken en zo z'n eigenwaarde terug te vinden .
 • Jean-pierre Venken

  5 jaar geleden
  Ocharme die jongen, getekend door het leven.Wat voor moeder doet zoiets .
 1. “Wenen had geen zin, ik moest iets dóén”: studente houdt hoofd koel na verkrachting en bedenkt slim plan om aan aanvaller te ontsnappen
  Buitenland

  “Wenen had geen zin, ik moest iets dóén”: studente houdt hoofd koel na verkrach­ting en bedenkt slim plan om aan aanvaller te ontsnappen

  Het was al laat toen de Amerikaanse studente Jaila Gladden (21) nog snel enkele boodschappen ging doen in een supermarkt in Georgia. Toen ze terug naar haar wagen stapte, kwam een man op haar af. Hij bedreigde haar met een mes, nam haar mobiele telefoon af en verplichtte haar op de passagiersstoel van haar eigen auto te gaan zitten. Vervolgens reed hij met haar weg.