Greta met haar zus en ouders.
Volledig scherm
Greta met haar zus en ouders. © rv

Moeder Greta Thunberg: “Mijn dochter kan CO2 met het blote oog zien”

De 16-jarige Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg kan volgens haar moeder Malena Ernman (48) CO2 met het blote oog zien. Dat schrijft ze in het boek ‘Scènes uit het hart. Ons leven voor het klimaat’, dat ze samen met haar gezin heeft geschreven.

179 reacties

 • Palmus Darksky

  4 jaar geleden
  Wetenschap en dus schoolse vorming is cruciaal. Het gebrek er aan is nefast en dat blijkt duidelijk uit de commentaren hier. Recht is al enkele jaren een leugencampagne aan het voeren, links blijft monddood zitten.
 • Karel Tichmann

  4 jaar geleden
  Met alle hysterie, alle angst, alle valse wetenschap, zou het kunnen dat door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde is de grootste linksdenkende zwendel is die ooit op het westerse volk is gepleegd? 1934 - het heetste jaar ooit. Geen opwarming in 16+ jaar. Zeeniveau daalde in 2010. Het verwijderen van alle CO2 zou weinig verschil maken. Vulkanen stoten meer CO2 uit dan mensen. Broeikaseffect is vervalst. 2de wet van de thermodynamica is in tegenspraak met de broeikastheorie, etc etc etc..
 • Patrick Verbelen

  4 jaar geleden
  Co2 zou ze met het blote oog zien, wat ze niet ziet, is dat ze gebruikt wordt door organisaties die enkel kunnen blijven voortbestaan door subsidies en giften. Die werken met campagnes die tot in het kleinste detail voorbereid zijn, met slecht een doel, zoveel mogelijk geld binnen halen, zo ontstaat de ene hype na de andere, gebaseerd op valse informatie. De enigen die hierin geloven zijn onze politiekers, die zien dan wel geen Co2 maar nieuwe taksen.
 • Leo Hoes

  4 jaar geleden
  Hoe is het mogelijk dat iemand zijn eigen kind voorspiegelt dat het superkrachten heeft. Ze wil in het middelpunt van de belangstelling staan want ze heeft geld geroken en de reuk van geld is ook onzichtbaar. Dus, de appel valt niet ver van de boom.
 • Louis Luijckx

  4 jaar geleden
  En zo, in een klap verlies je, in mijn ogen uw volledige geloofwaardigheid! No further comment.