Turkse autoriteiten gaan ervan uit dat de Koerdische partij PKK achter de aanslag zit.
Volledig scherm
Turkse autoriteiten gaan ervan uit dat de Koerdische partij PKK achter de aanslag zit. © Twitter

Moeder en elf maanden oude baby gedood in Turkije door bom: "We zullen het leven van babykillers ondraaglijk maken"

In het zuidoosten van Turkije zijn een moeder en haar elf maanden oude baby om het leven gekomen door een bomaanslag. Volgens lokale media is het slachtoffer de echtgenote van een Turkse militair. Ze zat in een auto die op het moment van de explosie net voorbij reed.

4 reacties

 • Hakan Gazi

  3 jaar geleden
  HBL heeft niet de ballen om PKK te schrijven. PKK heeft in België meer dan 50 vzw's die gesteund wordt door de Belgische staat
 • Nec Medin

  3 jaar geleden
  Alsof zij geviseerd waren.. Iedereen die deze problematiek kent kan correct afleiden dat er gebeurd is maar voor sommigen hier hangt alles ervan af hoe het hen wordt voorgeschoteld.. Stelletje kuddewezens
 • Huseyin Tek

  3 jaar geleden
  Een baby van 11 maanden en de moeder van 26 jaar gedood door een bomaanslag van PKK! de zogenaamde “vrijheidsstrijders” Laffe terroristen zijn ze!
 • Benny Van den broeck

  3 jaar geleden
  En wij steunen die Koerden of wa ?
 1. Meryame Kitir: Missie met focus op seksueel geweld in Congo was “echt wel heftig”

  Meryame Kitir: Missie met focus op seksueel geweld in Congo was “echt wel heftig”

  De focus van het bezoek van minister van Ontwikkelingssamenwerking Meryame Kitir (Vooruit) aan Congo lag op de strijd tegen seksueel geweld. “Een moeilijk thema, dat wist ik op voorhand”, zei de minister in een afrondend interview. “Maar het was echt wel heftig. Ik heb hier verhalen gehoord over kinderen die verkracht worden, soms door de militairen die hen zouden moeten beschermen. Ik kan me dat niet inbeelden.”