Turkse autoriteiten gaan ervan uit dat de Koerdische partij PKK achter de aanslag zit.
Volledig scherm
Turkse autoriteiten gaan ervan uit dat de Koerdische partij PKK achter de aanslag zit. © Twitter

Moeder en elf maanden oude baby gedood in Turkije door bom: "We zullen het leven van babykillers ondraaglijk maken"

In het zuidoosten van Turkije zijn een moeder en haar elf maanden oude baby om het leven gekomen door een bomaanslag. Volgens lokale media is het slachtoffer de echtgenote van een Turkse militair. Ze zat in een auto die op het moment van de explosie net voorbij reed.

4 reacties

 • Hakan Gazi

  3 jaar geleden
  HBL heeft niet de ballen om PKK te schrijven. PKK heeft in België meer dan 50 vzw's die gesteund wordt door de Belgische staat
 • Nec Medin

  3 jaar geleden
  Alsof zij geviseerd waren.. Iedereen die deze problematiek kent kan correct afleiden dat er gebeurd is maar voor sommigen hier hangt alles ervan af hoe het hen wordt voorgeschoteld.. Stelletje kuddewezens
 • Huseyin Tek

  3 jaar geleden
  Een baby van 11 maanden en de moeder van 26 jaar gedood door een bomaanslag van PKK! de zogenaamde “vrijheidsstrijders” Laffe terroristen zijn ze!
 • Benny Van den broeck

  3 jaar geleden
  En wij steunen die Koerden of wa ?
 1. Explosie Diyarbakir opgeëist door Koerdische separatisten
  Update

  Explosie Diyarbakir opgeëist door Koerdische separatis­ten

  De separatistische Koerdische rebellen in Turkije hebben vandaag de verantwoordelijkheid opgeëist voor de explosie gisteren in Diyarbakir, waarbij drie mensen om het leven kwamen. Eerder vandaag zei de Turkse minister van Binnenlandse Zaken Süleyman Soylu al dat de autoriteiten de explosie als een terreurdaad behandelen. Bij de ontploffing vielen drie doden: twee burgerlijke personeelsleden en een politieofficier. De explosie veroorzaakte grote schade.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 3. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.