Moeder (38) en dochter (15) al drie dagen vermist na val in zinkgat

Reddingswerkers in Villa Nueva, in het zuiden van Guatemala, voeren al drie dagen een zoekactie naar een moeder en haar dochter. De twee raakten vermist toen hun wagen vijftien meter lager in een zinkgat in de rijbaan stortte. De hulpdiensten konden de vader van het gezin, die ook in de auto zat, wel al redden.

0 reacties

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 1. Gevluchte Amerikaanse diplomate na 3,5 jaar veroordeeld voor dodelijk ongeluk in Groot-Brittannië: “Ze is een lafaard”

  Gevluchte Amerikaan­se diplomate na 3,5 jaar veroor­deeld voor dodelijk ongeluk in Groot-Brittannië: “Ze is een lafaard”

  De Amerikaanse diplomate Anne Sacoolas is veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van acht maanden voor het doodrijden van de 19-jarige motorrijder Harry Dunn in 2019 in Groot-Brittannië. Het ongeval veroorzaakte grote ophef en zette de relatie tussen Washington en Londen danig onder druk. Sacoolas beriep zich na het ongeval namelijk op diplomatieke onschendbaarheid en vertrok prompt met man en gezin naar haar thuisland.
 2. KIJK. Na huwelijk van 79 jaar overlijden Hubert en June ook samen met enkele uren verschil
  Play

  KIJK. Na huwelijk van 79 jaar overlijden Hubert en June ook samen met enkele uren verschil

  “Een sprookje vol geluk”, zo noemt Jo Malicote het huwelijk van haar ouders Hubert en June. Maar liefst 79 jaar waren ze getrouwd, en nu zijn ze op honderdjarige leeftijd ook samen met enkele uren verschil overleden. Het koppel uit het Amerikaanse Hamilton (Ohio) huwde in 1943, vlak voor Hubert naar de oorlog moest. Ze kregen drie kinderen, zeven kleinkinderen en elf achterkleinkinderen.