(archieffoto)
Volledig scherm
(archieffoto) © ANP XTRA

Moeder (34) met kinderwagen doodgestoken op straat in Nederlandse Den Bosch, man (31) opgepakt

Een 34-jarige vrouw is vanochtend om het leven gekomen door een steekpartij in de Nederlandse stad Den Bosch (Noord-Brabant). De politie heeft een 31-jarige verdachte opgepakt. De vrouw had een kindje in een kinderwagen bij zich, dat bleef ongedeerd en is opgevangen, zei een woordvoerster van de politie.

1 reactie

 • Ives Ameel

  1 maand geleden
  Binnen enkele dagen loopt die gewoon weer rond.
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Parlementaire commissie VS wil Steve Bannon voor de rechter brengen voor minachting van het Congres

  Parlemen­tai­re commissie VS wil Steve Bannon voor de rechter brengen voor minachting van het Congres

  De commissie van het Amerikaanse Congres die onderzoek voert naar de bestorming van het Capitool in januari, wil de vroegere raadgever van Donald Trump, Steve Bannon, voor de rechter brengen. De commissie nam unaniem een resolutie aan waarin ze Bannon beschuldigt van minachting van het Congres, omdat hij vorige week geweigerd had te getuigen. De resolutie gaat nu naar het door de Democraten gecontroleerde Huis van Afgevaardigden, dat moet beslissen of het dossier wel degelijk wordt overgemaakt aan de rechtbank.
 1. Russen beschuldigen Amerikaanse journaliste ervan “seksobject” te zijn: “Ze moest Poetin afleiden”

  Russen beschuldi­gen Amerikaan­se journalis­te ervan “seksobject” te zijn: “Ze moest Poetin afleiden”

  Een Amerikaanse journaliste heeft de Russische staatsmedia over zich heen gekregen nadat ze president Vladimir Poetin interviewde tijdens de Russian Energy Week in Moskou. Volgens de Russen zou Hadley Gamble van nieuwszender CNBC zich gedragen hebben als een “seksobject” en zou het haar doel geweest zijn om Poetin af te leiden. Zelf zei Poetin tijdens het interview op een zeker moment dat de vrouw “te mooi” was om sommige van zijn antwoorden te begrijpen.