Alarrah Lawrence.
Volledig scherm
Alarrah Lawrence. © 7News

Moeder (33) loert in kledingcontainer, komt klem te zitten en overlijdt

Achter een winkelcentrum in de West-Australische stad Perth is in een kledingcontainer het lichaam van een vrouw gevonden. Het slachtoffer kwam door verstikking om het leven. Er is geen sprake van een misdrijf , bevestigt de politie na onderzoek. “Ze is onder zeer ongelukkige omstandigheden om het leven gekomen.”

2 reacties

 • Dian Jans

  3 maanden geleden
  Daarom zet ik mijn kleding altijd naast de container, zodat mensen die het nodig hebben kunnen nemen wat ze willen.
 • Soraja Salluyts

  3 maanden geleden
  Als ze kleren wilde en niet kon betalen hebben ze daar geen hulpgroep die dingen uitdelen voor mensen die het niet breed hebben dan was dit niet gebeurt .
 1. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.