Jacob Remaley (midden) met links zijn vader David, rechts moeder Dana en voor hem zijn jongere broertje Caleb.
Volledig scherm
Jacob Remaley (midden) met links zijn vader David, rechts moeder Dana en voor hem zijn jongere broertje Caleb. © Facebook

'Modelkind' (14) vermoordt moeder en broertje in slaap. "Als mijn vader thuis was geweest had ik hem ook gedood"

Een veertienjarige jongen wordt ervan beschuldigd zijn moeder en broer in hun slaap vermoord te hebben. De jongen, Jacob Remaley, schoot ze in hun slaap dood en zei dat hij zijn vader ook zou hebben vermoord als die nog thuis was geweest - maar de man was al naar zijn werk vertrokken. De jongen wordt door geschokte familie en vrienden als een "modelkind" beschreven.

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 2. Opnieuw tientallen Israëlische luchtaanvallen op Gazastrook: 200 Palestijnen omgekomen op week tijd
  Play

  Opnieuw tientallen Israëli­sche luchtaan­val­len op Gazastrook: 200 Palestij­nen omgekomen op week tijd

  Het Israëlische leger heeft in de nacht van zondag op maandag opnieuw tientallen luchtaanvallen uitgevoerd op de Gazastrook. Dat hebben getuigen in de Palestijnse enclave gemeld: enkele inwoners hadden het over een ongezien harde aanval. Volgens de plaatselijke autoriteiten werden honderden gebouwen beschadigd. Sinds de start van het conflict zouden al 200 mensen zijn omgekomen.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek