Ridouan Taghi op een foto van jaren geleden. De Nederlandse politie verspreidde enige tijd geleden een ‘verouderingstekening’.
Volledig scherm
Ridouan Taghi op een foto van jaren geleden. De Nederlandse politie verspreidde enige tijd geleden een ‘verouderingstekening’. © Politie

‘Mocro maffiakopstuk’ Ridouan Taghi opgepakt in Dubai

De voortvluchtige Nederlandse topcrimineel Ridouan Taghi is vandaag gearresteerd in Dubai door de politie daar. Dat is gebeurd in nauwe samenwerking met de Nederlandse politie en het Openbaar Ministerie (OM). Het OM heeft om zijn uitlevering gevraagd.

8 reacties

 • Sobek Wessels

  1 jaar geleden
  Het is toch zeer duidelijk dat Criminelen doen en laten wat ze willen ! Ze hebben immers de wet aan hun kant staan ! Met dank aan de Politiek die er niet in slagen om zulke criminelen voor de rest van hun leven op te sluiten , telkens komen ze na 1 , 2 j terug vrij ! Ook mogen familie leden het verworven Vastgoed houden dat ze met crimineel geld gekocht hebben !
 • Marc LInden

  1 jaar geleden
  de staat wil deze heerschappen niet aanpakken. wanneer een zelfstandige een te grote investering doet staan controlediensten aan de deur. Wanneer deze gasten nieuwe Lamborghini kopen of een halve straat is er niets aan de hand. Doppers kunnen dat zonder problemen.
 • Christelle Vandermaelen

  1 jaar geleden
  We zijn de controle aan het verliezen hier en in Nederland... Burgemeester Sjors Fröhlich laat aan RTV Utrecht weten dat de arrestatie van Taghi heeft geleid tot ‘spanningen’ in Vianen. Daarop is extra politie ingezet. “We hebben daar wat meer mensen lopen in de wijk.” Wat "mensen"???
 • Bert Willems

  1 jaar geleden
  Het Nederlandse gerecht werkt sneller dan in België. Vergis u niet. In België moeten ze 10 keer onderzoeken of het onderzoek goed gevoerd is.
 • Johan Gavel

  1 jaar geleden
  Mijn conclusie hier is de volgende: als de politie wil, kunnen ze wel degelijk onderzoeken en de daders vinden waar dan ook. Ze moeten alleen willen, en dat ontbreekt bij vele aangiftes ...
 1. Heel wat mensen maanden later nog ziek: WHO vraagt meer aandacht voor langetermijneffecten van coronabesmetting

  Heel wat mensen maanden later nog ziek: WHO vraagt meer aandacht voor langeter­mijn­ef­fec­ten van coronabe­smet­ting

  De nationale gezondheidsdiensten moeten meer aandacht besteden aan de gevolgen op lange termijn van een coronabesmetting. Dat heeft de Europese afdeling van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) donderdag verklaard tijdens een digitale persconferentie. Heel wat mensen lijden maanden na een coronabesmetting immers nog altijd aan post-corona-aandoeningen of 'long Covid'.
 2. “Meest gezochte crimineel van Nederland zit in Dubai”

  “Meest gezochte crimineel van Nederland zit in Dubai”

  De meest gezochte crimineel van Nederland, Ridouan Taghi (41), houdt zich zo goed als zeker schuil in Dubai, dat meldt de Nederlandse krant De Telegraaf. Politie en justitie zijn er na een jacht van anderhalf jaar op de van meerdere liquidaties verdachte man van overtuigd dat het net zich rond hem sluit. Dat melden bronnen binnen het Openbaar Ministerie die rechtstreeks betrokken zijn bij het onderzoek Marengo naar Taghi en zijn organisatie. Die zitten volgens justitie achter zeker elf moorden en pogingen daartoe.
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgisch videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgisch videospel voor Switch