Links: Ichelle Van de Velde (1991-2020). Rechts: de naar Zeeuws-Vlaanderen uitgeweken Antwerpse Sandra H.
Volledig scherm
Links: Ichelle Van de Velde (1991-2020). Rechts: de naar Zeeuws-Vlaanderen uitgeweken Antwerpse Sandra H. © Politie Zeeland - RV

Mobiele telefoon vermoorde Ichelle (29) na half jaar gevonden, Antwerpse Sandra H. blijft ontkennen

ZEEUWS-VLAANDERENDe Nederlandse politie heeft in een watergang bij het Zeeuws-Vlaamse Aardenburg de mobiele telefoon van de vermoorde Ichelle van de Velde gevonden. Samen met specialisten van het Nederlands Forensisch Instituut onderzoekt de politie of er nog data uit het toestel kunnen worden veiliggesteld. Vorige week meldde de politie al dat een belangrijk voorwerp van de omgebrachte vrouw was gevonden. 

0 reacties

 1. Finse premier onder vuur vanwege gelekt feestfilmpje: “Ik heb niets te verbergen”
  Play

  Finse premier onder vuur vanwege gelekt feestfilm­pje: “Ik heb niets te verbergen”

  Een gelekt filmpje waarop een feestende premier te zien is, leidt in Finland tot de nodige commotie. Vooral de timing valt slecht: Sanna Marin (36) had recent ook al kritiek gekregen omdat ze te veel tijd zou doorbrengen op festivals en in discotheken. Een zwaard dat aan twee kanten snijdt, want haar aanhangers vinden haar net daarom de coolste regeringsleider ter wereld. “Ik heb niets te verbergen”, laat de premier zelf optekenen.
 2. Giorgio Armani en 30 toeristen geëvacueerd door hevige bosbrand op Italiaans eiland
  Play

  Giorgio Armani en 30 toeristen geëvacu­eerd door hevige bosbrand op Italiaans eiland

  Op het Italiaanse eiland Pantelleria zijn zo’n dertig mensen geëvacueerd door een bosbrand. Onder hen ook de 88-jarige Italiaanse modeontwerper Giorgio Armani en zijn gasten. Armani had enkele vrienden uitgenodigd in zijn villa op het eiland. Volgens het persbureau DPA zouden Armani en zijn gasten op zijn jacht zijn gevlucht voor het vuur. De andere mensen werden met een bootje van de brandweer geëvacueerd. De bosbrand legde enkele woningen in de as, maar er vielen geen gewonden. De brand is ondertussen geblust.