De hulpdiensten ondersteunen een jonge vrouw nadat minstens twee mensen zijn overleden bij een schietpartij in het centrum van Tel Aviv.
Volledig scherm
De hulpdiensten ondersteunen een jonge vrouw nadat minstens twee mensen zijn overleden bij een schietpartij in het centrum van Tel Aviv. © AP

Minstens twee doden bij aanslag in Tel Aviv: dader opent vuur op klanten in drukke bar

Bij een aanslag in het centrum van de Israëlische hoofdstad Tel Aviv zijn donderdagavond minstens twee doden gevallen. Dat melden bronnen binnen de hulpdiensten. Een schutter opende het vuur op klanten van een bar in een drukke straat, zei de politie. Na een achtervolging werd de veronderstelde dader door de Israëlische politie om het leven gebracht, melden de Israëlische veiligheidsdiensten.

 1. “SpaceX kocht beschuldigingen over seksueel wangedrag Elon Musk af met som van kwart miljoen dollar”

  “SpaceX kocht beschuldi­gin­gen over seksueel wangedrag Elon Musk af met som van kwart miljoen dollar”

  Ruimtevaartbedrijf SpaceX heeft in 2018 een kwart miljoen dollar (236.000 euro) betaald aan een stewardess die eigenaar en multimiljardair Elon Musk beschuldigde van grensoverschrijdend gedrag. Musk zou de vrouw tijdens een vlucht hebben betast en zijn penis hebben laten zien, schrijft nieuwssite ‘Insider’ op basis van documenten en gesprekken met indirect betrokkenen. Hij zou de vrouw ook een paard hebben beloofd in ruil voor een erotische massage.
 2. Minstens vijf doden nadat schutter het vuur opent nabij Tel Aviv, Palestijnse president veroordeelt aanslag
  UPDATE

  Minstens vijf doden nadat schutter het vuur opent nabij Tel Aviv, Palestijn­se president veroor­deelt aanslag

  Bij een aanslag nabij de Israëlische stad Tel Aviv zijn dinsdag minstens vijf mensen om het leven gekomen. Dat meldden de Israëlische hulpdiensten. Het is de derde aanslag in een week tijd in het land. De politie heeft de schutter neergeschoten. Die zou volgens de lokale media een Palestijn uit de Westelijke Jordaanoever zijn. De Palestijnse president veroordeelt de aanslag.