Medici en reddingswerkers aan het werk, nadat het compleet misliep tijdens een drukbezocht religieus feest bij de berg Meron, waar een vereerde rabbijn en schriftgeleerde uit de tweede eeuw begraven ligt.
Volledig scherm
Medici en reddingswerkers aan het werk, nadat het compleet misliep tijdens een drukbezocht religieus feest bij de berg Meron, waar een vereerde rabbijn en schriftgeleerde uit de tweede eeuw begraven ligt. © AP

Minstens 44 doden nadat paniek uitbreekt bij bedevaart in Israël

In Noord-Israël zijn vandaag minstens 44 doden gevallen nadat paniek was uitgebroken tijdens een drukbezocht religieus feest. Dat meldt persbureau Reuters op basis van de hulpdiensten en medische bronnen. Er zouden zeker 150 personen met verwondingen naar het ziekenhuis zijn gebracht. Bij de slachtoffers zijn ook veel kinderen. Premier Benjamin Netanyahu sprak van “een zware ramp”.

  1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
    Gouden 11
    4

    Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

    De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.