Reddingswerkers en politieagenten bij de plek waar de bus naar beneden stortte.
Volledig scherm
Reddingswerkers en politieagenten bij de plek waar de bus naar beneden stortte. © AFP

Minstens 32 doden, onder wie twee kinderen, bij busongeluk in Peru

Bij een busongeluk in het midden van Peru zijn zeker 32 mensen, onder wie twee kinderen, omgekomen. Er raakten ook 22 inzittenden gewond. Dat melden de hulpdiensten. De bus met 63 passagiers raakte bij het dorp Chosica van de weg en stortte ongeveer 200 meter naar beneden.

  1. Zat Nederlander onterecht in de cel voor moord? Na jarenlang zwijgen wordt naam van Belg geroepen in rechtszaal: “Dit kan je niet verzinnen”

    Zat Nederlan­der onterecht in de cel voor moord? Na jarenlang zwijgen wordt naam van Belg geroepen in rechtszaal: “Dit kan je niet verzinnen”

    Onverwachte wending in een moordzaak in Nederland: tijdens de rechtszaak in hoger beroep rond de moord op Sven Prins (30), werd plots een naam geroepen van een mogelijk nieuwe verdachte. Het zou gaan om een man uit België. Dat meldt 1Limburg. Het Nederlandse gerecht bekijkt of de man iets te maken had met de fatale schietpartij in 2015. Drie mannen werden al veroordeeld voor de moord - één van hen mogelijk onterecht, zo blijkt nu. “Dit is zo’n bijzondere samenloop van omstandigheden. Dat is gewoon filmmateriaal.”